2777
2789
عنوان

زنداداش:/ کمک:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 99 پست
عوض کردیم امنه ولی از فضولیای بی موردش خوشم نمیاد میخوام راحت باشم:(

خانمی به برادرتون بگید حساب همسرتون وتسویه کنید وبرید.این قضیه امکان داره اگر ادامه دار بشه تورابطه شما وبرادرتون تاثیربذاره.بهرحال این شمایید که تصمیم گیرنده هستید.موفق باشید

خانمی به برادرتون بگید حساب همسرتون وتسویه کنید وبرید.این قضیه امکان داره اگر ادامه دار بشه تورابطه ...

مرسی فدات😘 

میریم:)

وای ی تی وی روشن میکنم شوهرم میگه اذیت نشن صداش بلنده.کم میکنه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فدات😘  میریم:) وای ی تی وی روشن میکنم شوهرم میگه اذیت نشن صداش بلنده.کم میکنه

وقتی همسر شما خداروشکر اینقدر محترم وفهمیده هستن ،پس از ایشون در قبال برادرتون خیلی محترمانه حمایت کنید وتصمیمی بگیرید که آرامش زندگیتون وتضمین کنه.خوشبخت باشی دوستم 

بچه ها در نظر بگیرین شاید استارتر شهرستانه و قیمت خونه کمه

20 تومن رهن نیست اجارست خونرو که رهن میکنین سر سال عین پولتونو پس میگیرین فقط سود اون پول ماله صاحب خونست ایشون داره میشینه و بعد یک مدت کل اون 20 تومن تمام شده

استارتر قبضا نصف

تحمل کن گلم در کنارش بگو شوهرت پول جمع کنه بعد یک مدت برین رهن بشینین

انشاالله که بعد یکی دو سال خونه بخری بری خونه خودت با شوهرت صحبت کن بگو الان که پولی نمیدیم پول جمع کن صاحب خونه بشبم وامم میگیریم و بعد قسطاشو میدیم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بچه ها در نظر بگیرین شاید استارتر شهرستانه و قیمت خونه کمه 20 تومن رهن نیست اجارست خونرو که رهن میک ...

دقیقا

بابنگاه صحبت کردیم نیومدن خونه روبیینن ولی مشخصات کلی رو ک گفتیم مبلغو سال رو پیشنهاد داد

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
کلا باهمه‌ مشکل‌داره عزیزم خ مامانشم میره ی کلمه میگن قهرمیکنه‌برمیگرده دیروز داداشش اومده بود خون ...

بنده خدا مادرت خیلی گناه داره خیلی بد هست ادم عروسش اینجور باشه 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم