2777
2789
عنوان

زنداداش:/ کمک:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 99 پست
عزیزم خوب زن داداشتونم شاید حق داشته باشه... بالاخره پنج سال زیاده شاید جوری که اون حساب میکنه تصفیه ...

خو قبول یسال شده هنوز انقد ادا میکنه😑

ب شوهرم ک نق زرم میگه اصن گور بابای پول .نمیخوام😂 فردا اثاث کشی کنیم بریم:/

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
اجاره دیگه... اخه ۲۰تومن ۵سال کسی‌رهن نمیده

خوب پس بشین به زنداداشتم بگوماپول دادیم به داداشتم یک روززنگ بزن بگوشرودعوانمیخام راه بندازم امافکرکن من غریبه م پول اب وبرق اگه اشتراک دارین راهردوتون تقسیم کنیدتاحرفی نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خونه‌دیدیم  بزرگتر ازاینجا ۲پیش ۳۵۰اجاره ۵سالش میشه۲۰ تومن😐

چه خوب پس دیگه اصلا حق اعتراض نداره میتونین محض اطمینان مکتوبش کنین

و کدوم شهری چقد قیمتا مناسبه خوش به حالتون، منم بیام😂

از اول نباید قبول میکردی، اون بیست تومن میدادی یه جا اجاره میکردی. زندادشت از اون آدمایی هستش که هرک ...

اخ گفتیییی

یبارمامانم عیدی ب بچش‌ انگشتر داد

ی تشکر نکرد باد تولپ انداخت حتی‌برنداشت ببره

بعد باداداشم بحث کرده ک اره تو خودت نخریدی برابچت مامانت دلش‌ب حال جیبت سوخته گرفته😐

اتفاقاتی که توخونشون میوفته امثال همین ک میگی جنگجو هستن رو به کس دیگه هم گفتی؟؟؟ شاید میخوادتو ازاو ...

😂دقیقااا

ن بابا.کاری بهشون ندارم

ولی منم اگ خواهرشوهرم طبقه پایین بود....😂😐 

ولی انقد بامن خوب بود😐

الان سایمو باتیر میزنه

داداشم میگه‌ازوقتی ترک کرده کارشو بدتر شده 

اونجاهم بحث کردن باکسی. بدون استعفا دررفته .تا یکی دوماه میگف پانمیذاشته بیرون ک پلیس دنبالمه.😐 با مشاور حرفیدم خصوصیاخشو گفتم گف پارانوئید حاد داره برن روانپزشک😐

وای فک کن اینو بشنوه از زبون من😂😂😂😂

خو قبول یسال شده هنوز انقد ادا میکنه😑 ب شوهرم ک نق زرم میگه اصن گور بابای پول .نمیخوام😂 فردا اثاث ...

منطقی اینه که بشینین از اول حساب کتابتون رو چک کنید تا دیگه حرفی باقی نمونه... اگر حق با شما باشه شما هم با جدیت از زن داداشتون میخوایید که به عنوان همسایه دست از یک سری رفتارها بکشه... مرگ یکبار شیون هم یکبار... با پیغام پسغام مشکل حل نمیشه باید رو در رو سنگاتونو وا بکنید

حالا که اینطور شد چرا یکبار باهاش رک و راست و با اارامش حرف نمیزنین؟  با شوهرت و اونا چهار نفر ...

شوهرم زنگید ب داداشم ک بیاین صحبت

نیومد پایین😐

داداشم تنهااومد ی کم صحبت کردن اونم فهمیدم پشت پنجره روپله حیاطشون نشسته

اخرکارپاشد اومد حرف و خنده. سرصحبت بازکرد شوهرم حرفو عوض‌کرد😐 اخه این ینی چی

منطقی اینه که بشینین از اول حساب کتابتون رو چک کنید تا دیگه حرفی باقی نمونه... اگر حق با شما باشه شم ...

اخه صحبت هم ک میکنن چیزی عایدشون نمیشه

میگم ک فقط یبارگفتن عروس خواهرشوهر فلان

فقط‌یبارم گف ک خوشم نمیاد کسی‌ دورو برم باشه خبرخونمونو ببره بیرون.درحالی ک من خ حواسم بوده و هس ک چیزی نگم .

واقعا اگ منم اشنا طبقه پایین باشه...🙄

بنظر من این معامله به نفع هردوتون بوده. شاید داداشت اونموقع 20 نداشته گفته اینا بسازن 5سال دیگه هم مال خودم میشه. یکجا 20تومن خرج کردن خیلی فرق داره با اینکه ماهانه بخوای کرایه خونه بدی. من حساب کردم ماهی حدود 330تومن میشه کرایه خونتون. بنظر من حق اعتراض نداره اگرم بود همون اول نباید قبول میکرد. شاید مشکلش مالی نباشه