2777
2789
عنوان

زنداداش:/ کمک:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 99 پست
خب وقتی یه پتانسیل افزایش درامد داشته باشین زیر خونتون، بعد نتونین از پولش استفاده کنین، چه حسی بهتو ...

عزیزم مگه تاپیکو نخوندی؟ مجانی ننشستن که ! 

به منم هیچ حسی دست نمیده همین الانشم بعضی موارد هست که شاید مخالف باشم ولی نمیام سرش دو دوزه بازی و دروغ و این کثافتکاریا رو راه بندازم 🙄

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
عزیزم مگه تاپیکو نخوندی؟ مجانی ننشستن که !  به منم هیچ حسی دست نمیده همین الانشم بعضی موارد هس ...

بیا منطقی باشیم بیست میلیون واسه پنج سال، یه بخش زیادیش مجانی محسوب میشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به نظر من تنها راه حل این اختلاف اینه برادر و شوهرتون برن بنگاه قرارداد ببندن. حالا اونجا برادرتون ح ...

این خوبه . بعدشم رابطتون بشه مثل بقیه مستاجرا وصابخونه ها .بی هیچ رفت وامدی .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عزیزم مگه تاپیکو نخوندی؟ مجانی ننشستن که !  به منم هیچ حسی دست نمیده همین الانشم بعضی موارد هس ...

شما هم انگار پست منو نخوندی، نوشتم به کاراش حق نمیدم اما حسش درسته

من به کارا و فصولیاش حق نمیدم اما به این حسی که نسبت به مجانی نشستن شما واسه پنج سال داره حق می دم م ...

۲۰ تومن چی

میدونی طبقه پایینشون طویله بود انگار الان بیاو بیین!!

حداقل ۴۰تومن ارزش خونشون رفته بالا

کیه ک بفهمه...۶ماه روزگار شوهرم تا نصف‌شب‌ زحمت کشید

روزاهمش فکرش درگیر بود 

میگف‌جوری میخوام بسازم ک بعد عیب نگیره کسی بگن فلان جاش فلانه

چندوقت پیش کف‌اشپزخونشونو زنداداشم گف بیاین تعمیر کنین.شوهرم رف. قبلشم گف من ماهر نیستماا اگ خ خوب مخواین ب استادش بگین بیاد بعدا نگین اله بله

ی تشکرم نکرد

یکی ۲هفته پیش اومده باسرصدا میگه ک من پسندم نیس‌کارت .خراب کردی اشپزخونمونو

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
یبار داداشم خونه نبود قبض ابو برداشت اورد پایین با سرصداااا.منم حامله بودم ی کلمه‌نحرفیدم نزدیک بود ...

خب عزیزم باید بدید دیگه فک کنید با غریبه نشستین ..حتی هزار تومن هم شده انقدر بگید تا قبول کنه تو هر زمینه ای .برادرت داره این وسط زجر میکشه

من بودم زود میرفتم از اونجا هر چه قدر هم که حق با من بود...

موندن تو اون خونه غیر از اعصاب خوردی و منت و شکسته شدن حرمتا هیچ نفعی نداره...

آدم تو ۳۰ متر خونه اجاره ای باشه ولی آرامش داشته باشه و کسی پشت سرش حرف نزنه خیلی خیلی بهتره تا جایی که مدام منت روی سرشه...

۲۰ تومن چی میدونی طبقه پایینشون طویله بود انگار الان بیاو بیین!!  حداقل ۴۰تومن ارزش خونشون ...

خب همینو بگین بنگاه قیمت گذاری کنه، دستمزد شوهرت و مدتی که تا الان نشستین حساب شه، بقیه شو مثل مستاجرای عادی بشینید. برادرتونم هواتونو داره. ولی دیگه زنش حق مخالفت نداره

یبار داداشم خونه نبود قبض ابو برداشت اورد پایین با سرصداااا.منم حامله بودم ی کلمه‌نحرفیدم نزدیک بود ...

همه هزینه هاتون رانصف کنیدحالادرسته 5سال بشینیدامازودتربلندبشیدیعنی بعد5سال20تومنتون راپس نمیدن میشه برااجاره یارهن کردید؟

ای جان دلم عزیزم. چه خواهرشوهرمهربونی. توام مث یکی ازخواهرشوهرای منی. جاریم میبندتشون به زگبارفحش خو ...

😞 انقد میچرزه ازش چند بارگفته اگ بچه نداشتم و انقد سکه و خونه مهرش نبود طلاق میگرفتم

بیا منطقی باشیم بیست میلیون واسه پنج سال، یه بخش زیادیش مجانی محسوب میشه

بابا با شوهرش حرف بزنه به اینا چه آخه 

نکنه زن داداش استارتری؟ ای کلک 😁

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خب گلم با داداشت حرف بزن مقداری از پولت رو بگیر و بقیه رو که نشستین کسر کن از اونجا ب ید جای دیگه

عزیزم درسته شوهرش  زحمت کشیده .اما حق الزحمه ۲۰تومن بوده.ک حتی پولپیش هم نمیشه.ماتوی یه شهر  کوچیک باید پنجاه یا شصت تومن رهن بدیم.از اول اونجا رفتن اشتباه بوده.ما هم اگه جای اون زنداداشه باشیم  سختمون میشه.اما به خاله زنک بازی اون خانم حق نمیدم.

قبض آب و گاز مشترکه؟ خب تقسیم می کردین از اول مثل بقیه آپارتمانا

فقط اب

اینم میگم ک .داداشم گف میدم چند ماه ک شد پولش زیاد شد ایندفع میگم چقد دادم نصفشو بدین 

الان نمیصرفه هی۱۰ هزار  ۱۰هزار خرد خرد بدین

ابم ک دیدی ارزونه