2821
2789
عنوان

مادرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 79 پست
بچه ها تو رو خدا انقد انرژی منفی ندین مامان منم اون فیلمو دیده بود همش می گفت به شوهرت رو نده و اینا ...

آره قبول دارم که همه مثل هم نیستن وهمیشه توهرجاوهرشغلی هم آدم خوب هست هم آدم بد ولی یه نمونه اینکه یکی از همسایه های ماهم آقای دکتر تویکی ازاین سفرهای کاری و...بایکی دیگه ازدواج کرد،فقط به این یکی نفقه میده وخرج زندگی، ماقصدمون دلسردکردن نیست فقط داریم میگیم استارتر عزیز حواسش باشه برای شوهرش مادری نکنه و اینکه خودشو همسطح با شوهرش ارتقابده فقط خونه داری نکنه به فکرخودشم باشه.انشااله که زندگیش پایدار باشه وخوشبخت،البته باتدبیروتلاش خودش وتوکل برخدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم پزشکا تا جا بیافتن و رو روال عادی بیافتن زندگی سختی دارن باز خدا رو شکر کن بچه هاتو داری دوست ...

بله واقعا پزشکی اسمش دهن پر کنه ولی سختی هاش خیلیه

تازه تخصص تموم بشه دو سال طرح دارن مجدد

بعدشم دوس داره اول کارشو از شهرستان شروع کنه پس انداز کنه بعد بیاد شهر خودمون..

اوه راه سختی پیش رو هست 

از الان نگران بچه هام هستم که مدرسه ای میشن و باید دور بشیم از خانواده هامون

چه قدر ناامیدی  گاهی از ده دقیقه شروع کن بگو بچه پیشت باشه من برم حموم  بعد افزایش بده ب ...

نه خدایی دیگه در این حد بهش کار میدم دیگه

گرچه اول تا یه حموم میرفتم میومدم میدیدیم نوزاد دو ماهه امون از بس گریه کرده نا نداره دیگه..بدو از حموم میپریدم بیرون

سر اینا که دعوا کردم باهاش دیگه

احتمالا خودتم کم همراهی نکردی  باید مدام علامتهایی از زندگیت ببینه که رضایت از زندگی در اون مو ...

واقعا تمام تلاشمو میکنم که ببینه خوشبختم و ناراحت نیستم..واقعا هم به خودم باشه این شرایط سخت رو تحمل میکنم..طوری میشه که حتی خانواده همسرم هم خیلی بهم محبت میکنن و حس دلسوزی دارن بهم..خواهر شوهرام پشتم هستن و میگن میفهمیم داداشمون کم کاری داره ولی خب چون شوهرم مغروره کسی جرات نداره خیلی بهش چیزی بگه

ببین فکر کنم تا حدی تقصیر خودتم هست من از اول گفتم من عاشق شوهرمم و به هیچ کس حق حرف زدن پشتشو نمیدم ...

منم مدام سعی میکنم از خوبی های همسرم بگم ولی نمیدونم چرا مامانم باور نمیکنه و همش نقاط تاریک زندگیمو به رخم میکشه

ناراحت هم که میشم بدتر میکنه

پریروز همسرم از بیمارستان آمد و بلافاصله رفت برا استراحت..گوشیشم دستش بود یکی دو ساعت بعد در اتاق خواب رو پسرم باز کرد من به مامانم گفتم در رو ببندین که خوابه سروصدا هست اذیت نشه

مامانم تو آینه دیده بود گوشی دست شوهرمه و بیداره

ناراحت شده که چرا وقت برا گوشی داره برا تو و بچه هاش نه..

نمیدونم چه کار کنم به نظرم حرف مامان هم درسته

واقعا تمام تلاشمو میکنم که ببینه خوشبختم و ناراحت نیستم..واقعا هم به خودم باشه این شرایط سخت رو تحمل ...

نمیدونم من تو شرایط شما نیستم ولی حس می کنم یه مقدار سخت می گیری 

منم الان 9ساله تو شهر غریبم هیچ کمکی ندارم تو بارداری سخت تنها بودم 

برای بعد زایمانم فقط چند روز مامانم اومد و بعد تنها بودم همسرم مرخصی نداشت منم ناوارد خیلی بهم سخت گذشت ولی سختی ها تموم میشه 

غربت سخته مخصوصا اگر بخواهی ازش بترسی ولی اگر با شرایط کنار بیای دنیا سهلتر میگذره 

خدا رو شکر که همه وضعیت شما رو درک می کنند از مهد کودک و پرستار و کارگر هم میتونی کمک بگیری 

ان شاء الله خوشبخت باشید 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
خب خدا رو شکر  اگر متدین درست درمونیه حق و حقوقت رو ضایع نمی کنه  پس شرایطی فراهم کن که ...

بله مطمئنم اگر بگم انجام میده فرصتشو داشته باشه

درسته حرفای مامانمه که بیشتر منو بهم میریزه

بچه ها تو رو خدا انقد انرژی منفی ندین مامان منم اون فیلمو دیده بود همش می گفت به شوهرت رو نده و اینا ...

مامان منم همش اون فیلمو بهم یاداوری میکرد

میگفت ببین چی میشه

باز خوبه شما تونستید خونه بخرید ما تو این شش سال بعد ازدواج تهران بودیم پس انداز چندانیم نداریم چون بیشترش صرف پایان نامه و سربازی شوهرم شد احتمالا قبول شه زندگیمون سخت میشه

In God we trust

من حس می کنم شوهرت واسه اینکه پیش مادرت نباشه رفته تو اتاق با گوشی. نمی دونم چرا تو این زمونه مادرا به جای اینکه به فکر استحکام زندگی بچه هاشون باشن بیشتر می خوان با حرفاشون دورشون کنن من اگه جای شما بودم کمک گرفتن از مادرم رو کم می کردم

In God we trust