2821
2789
عنوان

مادرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 79 پست
عزیزم تو خونه روزی نیم ساعت ورزش کن یه دکتر رژیم برو برای لاغریت.خرید خونه رو وقتی شوهرت داره میاد خ ...

ورزشو کم و بیش تو خونه شروع کردم اگر بتونم ادامه اش بدم خوبه

دکتر رژیم ضروریه حتما انجامش میدم

از بابت خرید فکر نکنم موفق بشم..تنبل تشریف داره آقا..نهایت شیر بخره

روزای تعطیل صبحشو قرار شده بریم تفریح..عصرش ولی باید درس بخونه..کلا زیاد وقت برا تفریح نداره

متشکرم از نظرتون دوست عزیز

سلام مجدد چقدر زندگی هامون شبیه به همه شوهر منم طفلی لاغره..کلا تیپش اینه..هر چقدرم بخوره بازم لاغ ...

خیلی جالبه! منم 31 سالمه. من 172 هستم شوهرم 175. اوایل شوهرم خیلی لاغر بود ولی الان خوب شده 20 کیلو چاق شده! چون کارش پشت میزی هست تحرک نداره ولی خوب شده. شوهر منم اهل حرف نیست تو مهمونیا. ولی من همیشه بهش افتخار می کنم. راستی من یک سال و خرده ای بزرگترم ازش که رو همین اوایل مامان جانم خیلی مانور میداد. من عروسیم نخواستم واقعا دوست داشتم زودتر باهم زندگیمون رو شروع کنیم الانم اصلا پشیمون نیستم.

In God we trust

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم روزای عقدم خیلی تلخ گذشت به حدی که الان نمیتونم عکسای اون دوران رو نگاه کنم حتی خیلی اذیت شدم و ...

آره در مورد یکسری چیزها انگار تغییر غیرممکنه. اولا خیلی اذیت شدم ولی مدتیه که دیگه رها کردم سپردم به خدا. گفتم اگه به حرف باشه به اندازه کافی گفتم

In God we trust
خیلی جالبه! منم 31 سالمه. من 172 هستم شوهرم 175. اوایل شوهرم خیلی لاغر بود ولی الان خوب شده 20 کیلو ...

ماشالله به قد و بالاتون

شوهر من در حد پونزده کیلو یه کم بیشتر و کمتر زیاد کرده..ولی خب نمیدونم چه جوریه بازم لاغر به نظر میاد..در حالیکه متخصص تغذیه گفته وزنت استاندارده الان ولی خب من دوس داشتم بیشتر شه..استوپ کرده انگار

چه جالبند مامانتون مثل مامان من سخت گیرند..منم تا میام افتخار کنم یه ذره مامان نمیذاره که

خوشبخت باشید همیشه

آره در مورد یکسری چیزها انگار تغییر غیرممکنه. اولا خیلی اذیت شدم ولی مدتیه که دیگه رها کردم سپردم به ...

منم دارم بی خیال میشم دیگه چقدر غصه بخورم..مادر هم باید به فکر آسایش و آرامش بچه اش باشد،البته میدونم که همسرمم تا حدودی مقصره زیادی تو جمع ساکته برا خانواده من ناملموسه