2821
2789
عنوان

مادرانه

495 بازدید | 79 پست

سلام دوستان

من یه مشکلی دارم لطف میفرمایید راهنماییم کنید

من هشت سالی هست ازدواج کردم همسرم پزشک هستن،البته تازه امسال تخصص قبول شدن..تو این هشت سال بابت کارش خیلی سختی کشیدیم تو شهر خودمون کار با درامد پاین بود مجبور بودیم بریم شهرای کوچکتر در حد روستا زندگی کنیم یعنی تو این هشت سال سر جمع ۳ سال کمتر شهر خودمون بودیم

برادهمین من تا حد زیادی از همسرم مستقل شدم..خودم کارای جاری خونه و خانواده رو انجام میدم و پشتیبانی کردم تا بعد ده سال دوری از تحصیل تخصص قبول شد..

به خاطر اینهمه مسئولیت داشتن همسرم تنبل بار اومده..همش مشغول کارای شخصی خودشه یا درس و دانشگاه یا نویسندگی و نت گردی و اینجور کارا..دیگه عملا خوش به حالش شده

من این وسط خیلی اذیتم

شما بودید چه کار میکردید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی فرصت نمیکنه با بچه ها بازی کنه

مامانم خیلی کمک حالم هست،برا خرید و کارای خونه هوامو داره..ولی وقتی میبینه همسرم همش به کارای خودش مشغوله و حواسش به زندگی نیست ناراحتیشو به من میگه..میگه این چه جور زندگیه که همیشه تو باید فدا بشی..گیریم متخصص هم شد تو پس چی؟

من خودم با شرایط کنار اومدم و سعی میکنم اوضاع خونه ام ِروم و با نشاط باشه ولی این سختگیری های مامانم واقعا اذیتم میکنه

به نظرتون حرفای مامانم درسته یا دخالته تو زندگی من؟

اخه الان که درس هم به کارش اضافه شده دیگه واقعا نسبت به قبل هم شاید حظورش کمرنگ تر بشه.حالا ما هر چی راهکار بدیم اخه اون بنده خدا باید وقت اجراش رو داشته باشه که طبعا نداره.همسر منم امسال خواست کنکور دکتری شرکت کنه که به خاطر وجود دو تا بچه نذاشتم.

حتی فرصت نمیکنه با بچه ها بازی کنه مامانم خیلی کمک حالم هست،برا خرید و کارای خونه هوامو داره..ولی و ...

درسته حرفاش.شوهرتم بد عادت دادی.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
حتی فرصت نمیکنه با بچه ها بازی کنه مامانم خیلی کمک حالم هست،برا خرید و کارای خونه هوامو داره..ولی و ...

ببین مردونبایدبذاری زیادی خوشش بشه

سرش که آزادشه از مسئولیت دیگه معلوم نیس بره چیکارکنه

بایدانقدگیرزندگی باشن نتونن سربربیارن😒

خودت چقدخوندی؟چ مدرکی داری؟

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

عزیزم ده سال زمان خیلی زیادی هست.ایشون دیگه این خصیصه های اخلاقی در وجودشون نهادینه شده وتغییرش خیلی سخت وزمان بر هست.اگر من بودم خودم یواش یواش وخیلی نرم نرم مسئولیتهارو به بهونه های متفاوت روی دوش همسرم می انداختم.مثلا امروز دلم درد میکنه شما از دانشگاه که میایی زحمت نون وبکش.یا الان دستم بنده شما لطفا فلان کارو انجام بده.خیلی مهربانانه و محترمانه.البته بستگی به اخلاق همسرتون هم داره.امیدوارم خداکمکتون کنه.چون درک میکنم سخته.یه جورهایی شرایط حرص دربیاری میشه.موفق باشید دوستم