2821
2789
عنوان

مادرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 79 پست
خیال مامانت رو راحت کن بگو دیشب ما رو برد بیرون  رفته نون بخره  یا چیزایی بگو که مامانت ...

نه مامانم با این چیزا راضی نمیشه..

کلا زیاد به شوهرم گیر میده به خودش کاری نداره ها

همه غر زدناش مال منه..چرا اینجوریه چرا دیر اومد چرا اینجوری میخوره ...اوه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که میخره نونه و پرداخت قبضا دیگه کار دیگه ای اصلا انجام نمیده میگه تحمل کن در آینده زندگ ...

عزیزم پزشکا تا جا بیافتن و رو روال عادی بیافتن زندگی سختی دارن باز خدا رو شکر کن بچه هاتو داری دوست شوهر من به زنش گفته تا تخصصم رو نگیرم از بچه دار شدن حرفی نزن

In God we trust
فکر کنم منم اینجور بشم در نهایت

چه قدر ناامیدی 

گاهی از ده دقیقه شروع کن بگو بچه پیشت باشه من برم حموم 

بعد افزایش بده بچه پیشت باشه من برم آرایشگاه 

این کتاب رو برای پسرمون بخون 

اگر بخواهی میشه تغییر میکنه سنگ که نیست آدمه ادمیزاد تغییر می کنه فقط جهت بده که به سمت درست تغییر کنه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
بنظرمن اینکه بازم با این نبودنش کناربیای یانه بستگی به شوهرت داره.نکنه همه چیز تحمل کنی وقتی به شرای ...

نه خدا رو شکر آدم با خداییه

پدرش هم پزشکه مادرشوهرمم تقریبا شرایط منو داشته پدرشوهرم همیشه هواشو داره بسیار به هم احترام میذارن و قدردان هم هستن

شوهر منم مهربونه فقط مسئولیت پذیر بار نیومده..مامانش همش گفته بذار درس بخونه بهش کار نگفته

برا همین انقدر تنبل بار اونده

نه مامانم با این چیزا راضی نمیشه.. کلا زیاد به شوهرم گیر میده به خودش کاری نداره ها همه غر زدناش م ...

احتمالا خودتم کم همراهی نکردی 

باید مدام علامتهایی از زندگیت ببینه که رضایت از زندگی در اون موج بزنه 

طول میکشه ولی نشدنی نیست 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
نه مامانم با این چیزا راضی نمیشه.. کلا زیاد به شوهرم گیر میده به خودش کاری نداره ها همه غر زدناش م ...

ببین فکر کنم تا حدی تقصیر خودتم هست من از اول گفتم من عاشق شوهرمم و به هیچ کس حق حرف زدن پشتشو نمیدم حتی اگر دعوا و دلخوری هم با همسرم ایجاد شه نمیذارم کسی خبردار شه فقط از خوشی هامون میگم

In God we trust
باحرفات یادسریال ازیادرفته افتادم😔 عزیزم اصلا کوتاه نیا یعنی چی که هیچکاری نمیکنه  بگومثل ...

آره دقیقا. توسریال اخرکار پسره بایکی دیگه ازدواج کردو خانومشون رو بادوتابچه رها کرد،موقع پیری وکوریش که شد دوباره برگشت پیش خانوم فداکارش  

عزیزم بگی نگی شرایطمون مثل همه شوهر منم پزشکه و داره واسه امتحان تخصص امسال سخت درس می خونه من با بچ ...

خوشحالم از آشنایی با شما

شرایطمون خیلی شبیه به همه

انشالله همسر شما هم رشته ای که دوست دارن قبول بشن و تو شهر خودتون

شوهر من که انقدر میخوند برا اینکه رشته دلخواهشو تو شهر خودمون قبول بشه..تهران تمام جراحی ها رو قبول میشد

نرفت که دل جراحی ندارم و یه رشته کلینیکال رو انتخاب کرده

آره دقیقا. توسریال اخرکار پسره بایکی دیگه ازدواج کردو خانومشون رو بادوتابچه رها کرد،موقع پیری وکوریش ...

واقعاسریال ناراحت کننده بود

ولی دوستم شماازالان شروع کن ازکارای کوچیک!مثل سوپری تاسرکوچه. رفتن تاعابربانک  خریدپوشک..

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
نه خدا رو شکر آدم با خداییه پدرش هم پزشکه مادرشوهرمم تقریبا شرایط منو داشته پدرشوهرم همیشه هواشو دا ...

خب خدا رو شکر 

اگر متدین درست درمونیه حق و حقوقت رو ضایع نمی کنه 

پس شرایطی فراهم کن که بهتون خوش بگذره 

به نظر میاد بیشتر تحت تاثیر حرفای مامانت قرار گرفتی بازی های 4 نفره تو خونه راه بنداز بهش بگو نیم ساعت همه با هم بازی کنیم 

آره دقیقا. توسریال اخرکار پسره بایکی دیگه ازدواج کردو خانومشون رو بادوتابچه رها کرد،موقع پیری وکوریش ...

بچه ها تو رو خدا انقد انرژی منفی ندین مامان منم اون فیلمو دیده بود همش می گفت به شوهرت رو نده و اینا ولی اون فقط یه فیلم مزخرف بود آدم خائن همه جا هست ربطی به مدرک و شغلش نداره

In God we trust
عزیزم بگی نگی شرایطمون مثل همه شوهر منم پزشکه و داره واسه امتحان تخصص امسال سخت درس می خونه من با بچ ...

ما الحمدلله زیاد تو مناطق روستایی بودیم پس انداز کردیم و خونه خریدیم با اجاره های اونا باید این چهارسالو بگذرونیم

البته یه درامدی هم بیمارستان میده

بیشتر درامد ماهیانه دست منه که خریدا رو انجام بدم

طفلی پول کمی برا خودش برمیداره

ماشینم اصلا نمیبره که دست من باشه