2821
2789
عنوان

مادرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 79 پست
اخه الان که درس هم به کارش اضافه شده دیگه واقعا نسبت به قبل هم شاید حظورش کمرنگ تر بشه.حالا ما هر چی ...

بعضی روزا وقت داره،مثلا وقتی از بیمارستان میاد یه ساعت بیشتر گوشی تو دستشه..از زمان استراحتش میزنه یرا نت گردی

این دیگه لجمو درمیاره

البته با خودش صحبت میکنم منطقیه قبول داره رفتارش اشتباهه ولی خب زیاد تغییری نمیکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم هنوز چهارسال طول میکشه تخصث بگیره..خیلی سخته تو شهر دور زندگی کردن

خب نبایدهمه مسئولیتارودوش شما باشه

مردکوچه ای زن خونه؟

دیگه چارتاخریدوبایدانجام بده به هرحال درسته داره درس میخونه ولی بایدیادش باشه که زنوبچه داره و مسئولیت زندگی رودوششه فقط نمیشه که درس بخونه بایدیکسری کارهاروانجام بده.

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

منم‌همینجورم عزیزم.شوهرم شهر خودمون نبود اوایل.همه کارا رو خودم کردم همیشه.حتی مجوز شرکت و ایناش به اسم منه.همه کارای خونه و بچه با منه حتی پارسال تعمیرات خونه داشتیم‌من با کارگرا چونه میزدم😅.میدونی تقصیر خودمون بوده از اول مثلا خواستیم خودشیرینی کنیم😂😂از الان سعی کن مسولیت بدی بش.من الان بمیرمم برا خونه خرید نمیکنم وسط کار باشه باید پاشه بیاد بخره بعد بره.بعدم مسولیت دخترمو یکم دادم بش مثلا دیکته بگه و این چیزا..

ولی به هر حال دوست من اول و اخر این شما هستی که شرایط رو باید تحمل کنی و این قضیه به نظرم به مادر محترمتون ربطی نداره .با وجود احترامی که برای مادر قایل هستم ولی گاهی کاسه داغتر از آش میشن مواظب این بعد قضیه باشین

خب وقتی درسش تمومم بشه مطمئن باش چون عادت کرده دیگه انجام نمیده.مجبوری که تقسیم کنی کارها رو

خریدباایشون باشه قبضاباشما.دیگه بایدبیشتر به خودش سختی بده.اصلامردبایدبیشترسختی بکشه تازن😒

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
مامانت غصه بچه اش رو میخوره میبینه همسرتون بهتون توجه نمیکنه حرص میخوره خودت با اقاتون صحبت کن 

بله البته همسرم آدم کم حرف و خجالتی هم هست زیاد دور و بری ها رو تحویل نمیگیره و صمیمی نمیشه اینا هم مزید بر علت شده تا مامانم از دستش ناراحت باشه

مخصوصا که از اول نظرش برا ازدواجمون منفی بود

کمکمون هم میکنه ولی با غر زدن هاش بدتر ناراحتم میکنه این مامان خانم

بعضی روزا وقت داره،مثلا وقتی از بیمارستان میاد یه ساعت بیشتر گوشی تو دستشه..از زمان استراحتش میزنه ی ...

وقتی داره میاد خونه زنگ بزن بگو ببخشید وقت نکردم سر راهت یه مقدار میوه بخر 

یا نون بخر 

یا ماست بخر 

اصلا هم لازم نیست مستقیم بهش بگی چرا کار نمی کنی بنداز گردنش 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
منم‌همینجورم عزیزم.شوهرم شهر خودمون نبود اوایل.همه کارا رو خودم کردم همیشه.حتی مجوز شرکت و ایناش به ...

دقیقا ما هم پارسال تعمیرات خونه داشتیم همه کارا با منو خانواده ام بود..آقا فقط درس میخوند

حتی فرصت نمیکنه با بچه ها بازی کنه مامانم خیلی کمک حالم هست،برا خرید و کارای خونه هوامو داره..ولی و ...

عزیزم شوهر یکی از دوستانم هم همینطور اون بجایی رسیده .‌‌‌.(که مرد دکتر هستش )تنهایی سفر میره میگه دارم دق میکنم ولی چاره ای نداره مدام توبیمارستانها درگیر کار هستن متخصصه

بله البته همسرم آدم کم حرف و خجالتی هم هست زیاد دور و بری ها رو تحویل نمیگیره و صمیمی نمیشه اینا هم ...

خیال مامانت رو راحت کن بگو دیشب ما رو برد بیرون 

رفته نون بخره 

یا چیزایی بگو که مامانت کار کردنش و کمک حالت بودن رو ببینه توش یواش یواش خیالش راحت میشه 

ببینه تو راضی هستی خیالش آسوده میشه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بنظرمن اینکه بازم با این نبودنش کناربیای یانه بستگی به شوهرت داره.نکنه همه چیز تحمل کنی وقتی به شرایط ایده آلش رسیدچون توزندگی مایه نذاشته وتو براش مادری کردی سروگوشش بجنبه هوس عشق و عاشقی جدیدکنه(البته زبونم لال).ولی خب درجریانیدکه همه مردا جنبه فداکاری خانومشون رو ندارن...

وقتی داره میاد خونه زنگ بزن بگو ببخشید وقت نکردم سر راهت یه مقدار میوه بخر  یا نون بخر  ...

تنها چیزی که میخره نونه و پرداخت قبضا

دیگه کار دیگه ای اصلا انجام نمیده

میگه تحمل کن در آینده زندگی خوبی برات میسازم

ولی آخه من دارم له میشم واقعا یه ساعت وقت برا خودم ندارم با دو تا پسر که یکیشون شش ماهه است

عزیزم بگی نگی شرایطمون مثل همه شوهر منم پزشکه و داره واسه امتحان تخصص امسال سخت درس می خونه من با بچه یک سال و نیمم تا نه شب خونه تنهام ولی هفته ای چندبار از پدرمادرش کمک می گیرم خرید هم تو راه برگشت به خونه میگم انجام بده. فقط می تونم بگم سعی کن حرفای مامانت اثر نذاره روت من مادر شما رو نمی شناسم ولی مادر خودم اگر میذاشتم رابطه من و شوهرم رو با حرفاش کاملا سرد کرده بود باید خودت از سیاست های خودت استفاده کنی و تا حدی که در توانشون هست بهش وظایفی رو محول کنی یا از پولش استفاده کنی و پرستار یا خدمتکار برا بعضی کارهات بگیری چون بسته به رشته اشون سال اول رزیدنتی سال سنگینیه

In God we trust
دقیقا ما هم پارسال تعمیرات خونه داشتیم همه کارا با منو خانواده ام بود..آقا فقط درس میخوند

حالا نمیخام تو دلت رو خالی کنم ولی بدتر میشه وبهترم نمیشه باید خیلی سیاسیت بخرج بدی بتونی درستش کنی