zohhrehh مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2119 عنوان قیمه | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست سلام عزیزان...شما قیمه هاتون رو چطور درست میکنین که خوبو خوشمزه میشه؟سپاس 🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹 1396/10/18 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممک24912 عضویت: 1392/02/13 تعداد پست: 5389 اولش زيرشو زياد ميكنم جوش اوند كم كمش ميكنمآخرش موقع كشيدن زعفرون ميريزم جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
zohreh_banoo عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 667 اگه چوب دارچین نداشتی یک ربع قبل اینکه خورشت رو از رو شعله برداری نصف قاشق چایخوری پودر دارچین رو تو نصف قاشق روغن مایع داااغ تفت بده بریز رو خورشتتمثل قیمه نذری خوش عطر میشه
ممک24912 عضویت: 1392/02/13 تعداد پست: 5389 دیدم دستوری ک برای چلوگوشت گرفتم خیلی خوب شد غذاج...گفتم قیمه رو هم بپرسم دستور چلو گوشت چي بوده؟ منم خيلي دوست دارم بدونم جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
۱۰۰۰لاله عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 3944 دیدم دستوری ک برای چلوگوشت گرفتم خیلی خوب شد غذاج...گفتم قیمه رو هم بپرسم چلو گوشت چجوری درست کردی به ما هم یادبده
صدفگل عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6092 دیدم دستوری ک برای چلوگوشت گرفتم خیلی خوب شد غذاج...گفتم قیمه رو هم بپرسم دستور چلو گوشت چی بود که خوشمزه شد؟ میشه بگی.
ممک24912 عضویت: 1392/02/13 تعداد پست: 5389 من زدم افتضا شد شوهرمم اصلا دوس نداشت. خيلي كم بايد باشه جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
۱۰۰۰لاله عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 3944 منم دلم میراث امروز قیمه بپزم البته اگه خانواده شوهر بزارند یعنی خانواده شوهرت میگن قیمه نپز😆😆😆😆😆
jigily عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1546 من زدم افتضا شد شوهرمم اصلا دوس نداشت. خب شاید سلیقه ایه البته توجه کن که حتما باید چوب باشه نه پودر واینکه چوبش رو یه کم با پیاز داغ تفت بدی
zohhrehh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2119 دستور چلو گوشت چي بوده؟ منم خيلي دوست دارم بدونم اول پیاز رو خلالی کردم و گذاشتم طلایی بشهگوشت ها رو اضافه کردم کمی تفت دادم و بعد ادویه زردچوبه وکمی فلفل سیاه ودارچین...با1لیوان ونیم آب...تانیم ساعت اخرم زغفرون و کمی آبلیمو... 🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
zohhrehh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2119 اول پیاز رو خلالی کردم و گذاشتم طلایی بشه گوشت ها رو اضافه کردم کمی تفت دادم و بعد ادویه زردچوبه وک ... البته1لیوان کافیه 🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
zohhrehh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2119 من برم قیمم رو درست کنم...ممنون از همه ک مشارکت کردن...اگ بازم فوت و فنی دارین تو این غذا خوشحال میشم ک بدونم... 🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
bhrss🐲 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3065 خب شاید سلیقه ایه البته توجه کن که حتما باید چوب باشه نه پودر واینکه چوبش رو یه کم با پیاز داغ ... قطعا سلیقه ایه. من امتحانش کردم ولی طاخرا تایید نشد میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
۱۰۰۰لاله عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 3944 من برم قیمم رو درست کنم... ممنون از همه ک مشارکت کردن... اگ بازم فوت و فنی دارین تو این غذا خوشحال ... مگه هیچ گوشتی با یک لیوا ن یا دو لیوان آب میپزه میشه بگی چجور پخت؟؟