2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز داغ فراااااوووون

ترکیب گوشت گوسفند و گوساله‌ رو حسسسسابی با پیازداغ تفت بده بعد یه قاشق و نیم رب گوجه توش بزن و تفت بده، آب بریز و ۲ تا لیمو عمانی رو سوراخ کن بنداز توش 

لپه رو جدا از گوشت بپز

یه چوب دارچین کوچولو تو گوشت و پیاز داغت بنداز

ادویه یادت نره

اینا فوت و فن قیمه خوشمزست👌

من لپه از شب قبل خیس میدم بعد. فرداش پاک‌میکنم و میشورم.

پیاز داغ درست میکنم  و نمک‌ و زردچوبه میزنم و گوشت با مقداری کمی آب میزارم تفت بگیره. بعد لپه اضافه میکنم وقتی یکم تفت خورد رب گوجه میزنم  و خم‌میزنم تا خوب تفت بگیره و مقدار لازم آب میریزم میزارم بپزه

وقتی خوب جا افتاد و جوش اوند لیمو عمانی میریزم و اگه  ترشیش کم بود آبلیمو میزنم

❤️🌷

من پياز رو خرد ميكنم با روغن جامد تفت ميدم و سريع گوشت بدون يخ رو اضافه ميكنم 

زردچوبه ميزنم و كمي دارچين

تفت ميدم. بعدش لپه شسته و رب  رو تفت ميدم داخلش 

در كل تا به روغن بيفته. ولي نسوزه بعدم آب در حد كمي ميريزم كه آبش در انتها زياد نباشه

فقط روي گوشتا رو بگيره بسه

ليمو هم سوراخ ميكنم ميندازم

همه توي زودپز

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
پیاز داغ فراااااوووون ترکیب گوشت گوسفند و گوساله‌ رو حسسسسابی با پیازداغ تفت بده بعد یه قاشق و نیم ...

سپاس زهره جان👍👌💐🌹

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
من بهش چوب دارچین میریزم طعم وعطرش عالی میشه 

من زدم افتضا شد شوهرمم اصلا دوس نداشت. 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

دارچین اصلا خوب نیست تو قیمه! ولی زعفرون بدک نیس.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩