2777
2789

اگه چوب دارچین نداشتی یک ربع قبل اینکه خورشت رو از رو شعله برداری نصف قاشق چایخوری پودر دارچین رو تو نصف قاشق روغن مایع داااغ تفت بده بریز رو خورشتت

مثل قیمه نذری خوش عطر میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم دستوری ک برای چلوگوشت گرفتم خیلی خوب شد غذاج...گفتم قیمه رو هم بپرسم

دستور چلو گوشت چي بوده؟ منم خيلي دوست دارم بدونم

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
دستور چلو گوشت چي بوده؟ منم خيلي دوست دارم بدونم

اول پیاز رو خلالی کردم و گذاشتم طلایی بشه

گوشت ها رو اضافه کردم کمی تفت دادم و بعد ادویه زردچوبه وکمی فلفل سیاه ودارچین...با1لیوان ونیم آب...تانیم ساعت اخرم زغفرون و کمی آبلیمو...


🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
اول پیاز رو خلالی کردم و گذاشتم طلایی بشه گوشت ها رو اضافه کردم کمی تفت دادم و بعد ادویه زردچوبه وک ...

البته1لیوان کافیه

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
خب شاید سلیقه ایه البته توجه کن که حتما باید چوب باشه نه پودر  واینکه چوبش رو یه کم با پیاز داغ ...

قطعا سلیقه ایه. من امتحانش کردم ولی طاخرا تایید نشد

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز