2777
2789
خيلي خوب بود😂😂

والا اینقد.فتوا صادر کردیم آخرشم صبح میشه میره پی کارش😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدم قدیما.که چون تمکین واجبه وقتی تو راه وسط بیابون اتفاقی میوفتاد.نمیشد خانوم وسط کاروان دوش بگیره ...

اینجاس که میشه تیمم کزد گلم 😁

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
بعدم قدیما.که چون تمکین واجبه وقتی تو راه وسط بیابون اتفاقی میوفتاد.نمیشد خانوم وسط کاروان دوش بگیره ...

هرچند اونجام در حقمون ظلم شده.حتما آقا با افتخار میرفته دوتا سطل آب سر خودش خالی میکرده.نمازشو میخونده.بخودشم میگفته همچین مرده مردیم من!زنم عزا میگرفته چه خاکی تو سرش بریزه😁😂🤣

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

من حتی مهمون داشته باشیم راضی ب این کار نمیشم چون یوقت ی سرصداهایی میره خیلیی زشته

چ برسه ب اینکه برم حموم 😷

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
والا اینقد.فتوا صادر کردیم آخرشم صبح میشه میره پی کارش😂

استارتر ما رو در جريان بذاري ها 😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
خانوما با اجازتون من برم تو دستشویی غسل کنم و ببینم چی میشه! نگران منم نباشین،اخبار لحظه ای رو براتو ...

برو ببینم چکار میکنی.ازین به بعدم واسه فرصتا یه برنامه بریز😁

خانوما با اجازتون من برم تو دستشویی غسل کنم و ببینم چی میشه! نگران منم نباشین،اخبار لحظه ای رو براتو ...

موفق باشی امیدوارم همشون به خواب عمیقی فرو برن😄

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

خوبه آدم علاوه بر دینداری و مقید بودن به دینش یکمم حیا داشته باشه

انسان هستیم حیوان که نیستیم! قدرت فکر و غلبه بر احساسمون داریم. 

ایشون جلوی چشم برادر شوهر ساعت ۴ صبح بره حموم! بعد فکر اون آقا مهم نیست چون زن و شوهرن؟

والا مردک عوضی فوق مذهبی همسایه گور به گور شده ما هم همینه صدای کوفتیش گاهی تا پاگرد راه پله میره بعد که اعتراض میکنی میگه با زنمم با غریبه که نیستم استدلالشم اینه چون زن و شوهرن و حلال تا میتونن هم رو سیراب و وحشی تر کنن گور بابای بقیه! 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بدم میاد از این لغت تمکین 😠😠😠😠😠😠

خب بوده دیگه.مسلما۵۰۰سال پیش فمنیسم وفعال حقوق زنان وجود نداشته.اون دوستمون تو تی وی گفته بود حتی رو شترررر😁