2777
2789

من قبلا تو یک کتابی خوندم ک یک عالمی شب عروسی دخترش خودش پاشده اب گرم کرده صداشون کرده برای غسل و نماز

اون زمان ک اب لوله کشی و ابگرمکن نبوده بدبختا چ مکافات داشتن واقعا

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمهای مذهبی ک میگید برو حموم نجس نمون

ایا با انجام کاری ک فک میکنید حرف و قانون خداس ...کاری کنه ک یه جوونی فکرو خیالش بره سمت چیزی ک محرک جنسی اش باشه و اون رو ب افکار گناه بکشونه ..این.گناه نیست؟حالا نجاست رو نمیشه تحمل کرد؟چن ساعتی اونم؟

اینقد سفت و سخت اسلام رو رعایت کردن..دین گریزی میاره ...

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
نمیدونم الان مسخره کردی منو یا نه ولی لایکت کردم و خوب نظرم رو گفتم چون با خدا خیلییی راحتم خیلییییی ...

نه عزيزم مسخره چرا 😘

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
آخ من خودم یه جایی گیر کنم این راهکارم نماز اول وقت میخونم که کاهلی نکرده باشم بعد میام غسل میکنم یا ...

كارتون درسته 👌🏼👌🏼

والا اصلا تو رساله ننوشته دقیقا قضای چه جور نمازی درسته.نگفته فقط وقتی خواب موندی یا ناخودآگاه غسل ب ...

بعدم قدیما.که چون تمکین واجبه وقتی تو راه وسط بیابون اتفاقی میوفتاد.نمیشد خانوم وسط کاروان دوش بگیره.پس حتما نمازشو قضا میخونده.اونام که تو پذیرایی خوابیدن الان افراد کاروان حساب میشن😁😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بعدم قدیما.که چون تمکین واجبه وقتی تو راه وسط بیابون اتفاقی میوفتاد.نمیشد خانوم وسط کاروان دوش بگیره ...

خيلي خوب بود😂😂

خانمهای مذهبی ک میگید برو حموم نجس نمون ایا با انجام کاری ک فک میکنید حرف و قانون خداس ...کاری کنه ...

اینو منم بهش اشاره کردم.جوونه دیگه.پسرای الانم که ماشالا زبل.سریع میفهمه چرا رفته حموم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا