2777
2789
منم بيدار ميشم فحش هم ميدم توي دلم 😂

قربون دستت یه دوتام به استارتر بده که خجالتش بریزه.فحششم خورده باشه بره غسلشو بکنه😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تازه عروس توی فامیل همسرم بودن باهم رفتیم سفر دختر هر روز صبح پا میشد میزرفت حموم یهو خاله شوه م گفت این دو تا اون تو چیکار میکنن کی هی میرن حموم؟😂😂😂آبروشون و برد😖😖😖  بعد فهمیدیم دختر هر روز صبح باید دوش میگرفته تا روز و شروع کنه😎😎😎

قربون دستت یه دوتام به استارتر بده که خجالتش بریزه.فحششم خورده باشه بره غسلشو بکنه😁

😂😂😂😂😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من متوجه نشدم چه زمانی غسل جنابت واجب میشه؟؟مگرفقط بعداز چیزنیست؟! بعداینکه حتماهمون دقیقه باید غسل ...

عزیزم نماز صبح میخونیم بخاطر همین قبل اذان صبح باید غسل کنیم

اینا طبیعی ان، من خودم خجالت میکشم

منکه میگم بخواب.فردا برو دوش بگیر.نمازتم قضا بخون.بخودتم استرس نده.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
افرييييين  يه رساله بده ها ،داري حروم ميشي 😂😂

نمیدونم الان مسخره کردی منو یا نه ولی لایکت کردم و خوب نظرم رو گفتم چون با خدا خیلییی راحتم خیلییییی و میدونم خیلی دوستم داره  ولی بهش دروغ نمیگم بنده هاشو آزار نمیدم و کلک هم نمیزنم بهش 

خدایا کمکم کن
حالا پای آبرو حیثیتت وسطِ میخوای تیمم کن نماز صبح و بخون بعد برو خونه غسل کن دوباره قضا رو بخون

اين نظر خوبيه ،دوسش داشتم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

والا اصلا تو رساله ننوشته دقیقا قضای چه جور نمازی درسته.نگفته فقط وقتی خواب موندی یا ناخودآگاه غسل بهت واجب شد یا چیز خاصی.میتونی قضا بخونی

منکه میگم بخواب.فردا برو دوش بگیر.نمازتم قضا بخون.بخودتم استرس نده.

اگه نخواد حموم كنه هم بايد 

تميم بدل از غسل يه همچين چيزي بگيره اول تيمم بعدم وضو 

بعدم باز قضاي نماز رو بخونه 

همون غسل تو دستشويي رو انجام بده 😒

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم