2777
2789
خوبه آدم علاوه بر دینداری و مقید بودن به دینش یکمم حیا داشته باشه انسان هستیم حیوان که نیستیم! قدرت ...

دقیقا یه وقتا ضرر ومفسده یه کار بیشتر از ثواب وضرورتشه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بوده دیگه.مسلما۵۰۰سال پیش فمنیسم وفعال حقوق زنان وجود نداشته.اون دوستمون تو تی وی گفته بود حتی رو ...

الان کاربرد داره دیگه

بقول معروف خر همون خره پالانش عوض شده

مرکب شده پراید

😂😂😂😂

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
😍😘😘😘😘😘🌜

عذر میخوام استارتر ولی از این به بعد یکم رعایت کن خدای نکرده برادرشوهرت فکرش کج بره مقصر شما و برادرشین الانم نرو تو دستشویی سر و صدا کن تابلو بشی برو تیمم کن نماز و بخون تماممم

شایدم برادر شوهر ازین صدا قبلش فهمیده باشه چخبره😩

وای وای 😷😷😒😕

اووووق

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
الان کاربرد داره دیگه بقول معروف خر همون خره پالانش عوض شده مرکب شده پراید 😂😂😂😂

واقعا از كنار بعضي از ماشين ها كه ميگذري بايد ياالله بگي 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

شمام استارتر جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود

عقد که نیستی همین یه شب باشه؛ فرداشبم ازت نگرفته بودن 

صداخفه کن گذاشته بودی؟😑😑😑

من که انقدر به صدا حساسم حتی صدای نفس کشیدن😣😣😣😣

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب بوده دیگه.مسلما۵۰۰سال پیش فمنیسم وفعال حقوق زنان وجود نداشته.اون دوستمون تو تی وی گفته بود حتی رو ...

خب بابا بدبختا یه مشهد میخواستن برن یه ماه رو شتر بودن همهاش تو راه بودن دیگه درک کن گلِ من😂😂

الان کاربرد داره دیگه بقول معروف خر همون خره پالانش عوض شده مرکب شده پراید 😂😂😂😂

من نمیدونم چطور یه مرد تو این زمونه میتونه بی توجه به خواست خانوم ازش همچین چیزی بخواد.من همیشه میگم این چیز دو طرفه س.وقتی خودش پیش بیاد وتو شرایط عاطفیش قرار  بگیری قشنگه ودرسته

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
منم یبار صدای همسایه مونو شنیدم متاسفاته .شب بود و سکوت خوب الانم که دیوارا ...... 😳

اگر بدونی این بالای ما چیکار میکنه شوهرم بیدار میشه میره تو حموم میشینه یا هدست میزاره با موزیک بلند صداش نیاد بی حیای واقعی اینجاست😂 ت

خب بابا بدبختا یه مشهد میخواستن برن یه ماه رو شتر بودن همهاش تو راه بودن دیگه درک کن گلِ من😂😂

منکه درکشون میکنم.میگم بوده دیگه😁😁😂

تا حالا اینقدر منتظر غسل کردن کسی موندید ؟ 

شوهر منکه اگه بفهمه تا این وقت بیدار موندم و از خوابم زدم و برو غسل کن نرو غسل کن چرا آخه این وقت و ازین حرفا خوندم تحریمم میکنه . 

ولی از حق نگذریم آدم وقتی شب مهمون داره و قراره یواشکی کاری کنه بیشتر بهش میچسبه . 

آدم یاد دوران عقدش میوفته تجدید خاطره میشه . 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792