2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عمو راشل  گل لاله ستوان عثماني

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين

معذرت مي خوام استارتر من سهميه تاپيك زدنم تموم شده كسي مي تونه لطفا  برام تاپيك بزنه ؟ بايد درددل كنم

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين

پاپیون 

روشنایی های شهر

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

کتاب قانون 

روز سوم 

نیمه شب اتفاق افتاد

خارجی 

گلادیاتور

عطر

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...