ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سخته اما میشهگرونی هست اما سختگیری و تجملات هم زیاده
سخت گیری و تجملات برای همه نیست. برای اونایی که میتونن هست
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دیگه الان باید زیاد سخت گیری نکنید.الان طلا گرمی ۷ میلیون .الان لازم نیس همه مراسما باشه ی مراسم خوب و جمع و جور وسایل هم باید بین دو طرف تقسیم بشه و با توانت بخری جزئیات لازم نیس
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
میدونم سخته ولی خدا گفته ک بخاطر ترس از فقر نکنه ک ازدواج نکنید منم دقیقا تو همین شرایطم ولی خدا بزرگه ایمان دارم دست من و خانوادم رو میگیرن همونطور ک ابجیم رو حهیزیش کامل شد منم میشه تا الان ک کم نبوده ولی یکم ترس بوده ولی اتفاق خاصی نیفتاده مطمعنم خدا کمک میکنه چون کار خیره