2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9785 بازدید | 147 پست
ریزه استخون بندیم به نظر خودمم باید 58 اینا بشم سینه هامم کوچیکه و باعث میشه لاغری بیشتر به چشم بیاد

منم استخونبندیم ریزه ۵۶ کیلوام ولی کمتر ب چشم میاد 

من هم باسن دارم هم سینه به اندازه فقط پاهام حجم نمیاره دوسش ندارم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
چقد لاغر بودی دختر من 12 سالش 45 کیلو تازه لاغر به نظرمراست میگه وزنت واقعا کمه

دقیقا دختر منم دوازده سالشه ۴۵ خیلی لاغره بچگکم

خودم البته لاغر بودم و هستم موقع شیردهی همین دخترم چهل و پنج کیلو بودم 🥴الانم ۵۴ بازم لاغر😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گین آپ خوردم که کلا چاق بشم ۷۵اینا بودم الان از ۸۵هم بیشتر

چه خوب

این قرصه گین آپ عوارض نداشت برات ؟

بعد چند وقت اثر خودشو گذاشت

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

قرص هیرو نمیدونم دیگه اثرش ازبین میره یان ولی خداییش قشنگ وزن گرفتم تازه شبیه ادما شدم قبلن فقط یه ب ...

منظورت قرص سیپرو هست؟ روزی چندتا میخوری؟

چرا قرص هپروسپتادین رو من تاثیر نداشت😐

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

گین آپ خوردم که کلا چاق بشم ۷۵اینا بودم الان از ۸۵هم بیشتر

تورو خدا این قرصارو نخورید الان حجم میارید خوشحال میشید دراز مدت کبد و کلیه از بین میره چقدر دکترا میگن ازین قرصا نخورید

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
آره واقعا هیچکی از خودش راضی نیست من قدم ۱۵۸ عه ۶۵ کیلو ام😭

هییی امیدوارم به هدفت برسی گلم

منم بشم 60 کیلو ایشا..... 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شاید باورتون نشه ولی من طوری لاغر بودم که بعضیا فک میکردن معتادم، اصلا نمیرفتم بیرون الان تازه یذره ...

وای دقیقا منم عکسای لاغریمو میبنن همه میگن معتاد بودی 😐 منم ۴۵نهایت۴۸ بودم الانم تازه لاغرم با اینکه چند کیلو بیشترم همه میگن لاغری چرا مرضی

چه خوباین قرصه گین آپ عوارض نداشت برات ؟بعد چند وقت اثر خودشو گذاشت

من یه ماه که می‌خوردم ۵..۶کیلو اضافه میکردم 

نه خداروشکر برا من عوارض نداشت 

چون اشتهاتو باز می‌کنه از اینا نیست که پف کنی فقط و بعد از قطعش پفت بخوابه

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

تورو خدا این قرصارو نخورید الان حجم میارید خوشحال میشید دراز مدت کبد و کلیه از بین میره چقدر دکترا م ...

من خیلی وقت پیش خوردم خداروشکر مشکلی پیش نیومده

ممنون از راهنماییت عزیزم 

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

منظورت قرص سیپرو هست؟ روزی چندتا میخوری؟چرا قرص هپروسپتادین رو من تاثیر نداشت😐

ن عزیزم سیپرو ن یه مکمل چاقی هس هِرو نمیدونم ویتامین واملاح معدنی هم داره سیپرو رومنم تاثیرنداش ینی جزاین بقیه قرصاچندان تاثیری رومن نداشتن ولی این فعلا خوب بوده!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

دقیقا دختر منم دوازده سالشه ۴۵ خیلی لاغره بچگکمخودم البته لاغر بودم و هستم موقع شیردهی همین دخترم چه ...

اره 45 تا واقعا لاغر  ..  وزن خودتون هم یکم کم 😅 

ب نظرم 60 تا خوبه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وای دقیقا منم عکسای لاغریمو میبنن همه میگن معتاد بودی 😐 منم ۴۵نهایت۴۸ بودم الانم تازه لاغرم با اینک ...

من الان 52 کیلو ام 

ولی بقیه فک میکنن48 بیشتر نیستم

کلا ریزه میزم

واس همون میگم بشم 60 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ن عزیزم سیپرو ن یه مکمل چاقی هس هِرو نمیدونم ویتامین واملاح معدنی هم داره سیپرو رومنم تاثیرنداش ینی ...

چند خریدی؟ داروخونه داره؟

بعد از چه مدت دیدی وزنت بیشتر شده؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز