2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9782 بازدید | 147 پست
اوه دمت گرم نه من اینجوری اصلأ نمیتونم می‌ترکم 😂🤦🏻‍♀️

😁

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

با وزن 54 و قد 160 خوبه ؟

بستگی ب استخونبندی داره استخونبندیت ریز باشه به چشم نمیاد وزنت انگار کمه

من ۱۶۳ وزنمه ۵۶ کیلوام همه میگن هیکلم خوبه ولی خودم دوس دارم رونام تپل تر بشه که عمرا نمیشه تو کل بدنم پخش میشه همش 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قرصی؟

قرص هیرو نمیدونم دیگه اثرش ازبین میره یان ولی خداییش قشنگ وزن گرفتم تازه شبیه ادما شدم قبلن فقط یه بینی بودم و چهارقلم استخون!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

وای اسی خیلی برات خوشحال شدم.دقیقا مثه من شدی.منم شوهرم میگفت یکم چاق شو. 43 بودم.تقریبا 4 ماه پیش ر ...

خوشحالم برات گلم

مرسی عزیزم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

🤩🤩🤩تو چی جیگری میشی وقتی تپل میشی من ک چاق میشم فقط رونام میزنه بیرون

آره. من وقتی چاق میشم خدایی سسکی میشم🤣 شکم نمیارم، سینه ها و باسنم بزرگ میشه. رون و پاهام و...زشت نمیشن (دوستامم همیشه بهم میگفتن)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بستگی ب استخونبندی داره استخونبندیت ریز باشه به چشم نمیاد وزنت انگار کمهمن ۱۶۳ وزنمه ۵۶ کیلوام همه م ...

ریزه استخون بندیم به نظر خودمم باید 58 اینا بشم 

سینه هامم کوچیکه و باعث میشه لاغری بیشتر به چشم بیاد 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

کبد چرب تنبلی تخمدانفشار و قند بالاکلا چاقی همش مریضیه

من فقط ۳ وعده میخورم 

آخه من بد غذام بعضی وقتا به زور همون سه وعده رو میخورم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شیره و عسل فقط صبحونه بخور گلم. هر وعده دیگه افراطه واقعا😥

هیی چی بگم

ایشا..  به وزن هدفم که رسیدم 

ثابت نگه میدارم خودمو

اره سینه بافتش چربیه وزنت بره بالا خیلی بزرگ میشه برا من شد

چقدر ؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چقدر ؟

گین آپ خوردم که کلا چاق بشم 

۷۵اینا بودم الان از ۸۵هم بیشتر

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

منی که دارم شکممو اب میکنم😭😭😭

هییی

همه یه مشکل دارن

من یه هفته یذره نخورم، لاغر لاغرم 😔

منم میخوام چاق بشم.مگه روزی چقدر میخوری که چاق شدی؟ چند وعده؟

من زبانشناسی کار میکنم علت لاغری می‌تونه غلبه صفرا یا سودا توی بدن باشه یعنی یا شما خیلی گرمتونه و میلی به غذا ندارین و هوش تشنه تون میشه یا سردی تو بدنتون زیاده و استرس و دلشوره دارین و نیل به غذا ندارین

که هر دوش با اصلاح مزاج قابل حل هست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03