2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9781 بازدید | 147 پست
من وزنم که میره بالا سینه هامم خیلی بزرگتر میشه (اما همه مثل هم نیستن)الان ۴۷ کیلوام، سوتین ۶۵ میزنم ...

که اینطور 

واسه چی لاغر کردی ؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

من وزنم که میره بالا سینه هامم خیلی بزرگتر میشه (اما همه مثل هم نیستن)الان ۴۷ کیلوام، سوتین ۶۵ میزنم ...

🤩🤩🤩تو  چی جیگری میشی وقتی تپل میشی 

من ک چاق میشم فقط رونام میزنه بیرون

خیلی پولدارم😅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میان وعده هم میخوری ؟ با فقط ناهار و شام زیاد میخوری ؟بعد اذیت نمیشدی ؟ من اصلا نمیتونم پر خوری کنم ...

ببین گلم

من وعده هام زیاد شده

ساع 6 صب صبحانه میخورم پر و پیمون 

9 دوباره 

12 ظهر ناهار

3 بعدالظهر دوباره

6 دوباره

9 شام

در این مابین بازم یه سری چیزا میخورم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

که اینطور واسه چی لاغر کردی ؟

خودم نخواستم لاغر بشم . زمان نوجوونی یهو وزنم رفت بالا، بعد از ۲۰ سالگی به بعد سالی دو سه کیلو وزنم شروع به کم شدن کرد. تا اینکه از ۲۶ سالگی به بعد عین مرده متحرک شدم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

با وزن 54 و قد 160 خوبه ؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

با وزن 40 چند بودی؟

75

الان 80

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

با وزن 54 و قد 160 خوبه ؟

کمه به نظرم

دیگه تعجبم ته کشید😂😂خیلی لاغرید واقعاخیلی لاغری هم بده ، خیلی چاقی هم بده

۱۸ سالمه سه ساله وزنم همینه

تازه من خیلی شکمو ام بسیار بدغذام ولی تنقلات و هله هوله زیاد میخورم باز هنوز اسکینی ام

عزیزم ببخشید ولی جوگیر نشو چاقی هزارتا بدبختی داره. الان عالی ای

اگه قدت دقیق ۱۶۰ هست دیگه محدوده ی زیر ۶۰ کیلو واست کافیه

مگر اینکه بدنسازی کار کنی که عضله بسازی نه شکم پهلو

منم باقد۱۶۵وزن۴۰بودم خیلی افتضاحه خیلی زیاد ولی خب من قرص خوردم یکم بهترم الان اصلن نمیتونم غذابخورم ینی اصلن اگه قرص نباشه یه هغته هم غذانخورم گرسته نمیشم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

ببین گلممن وعده هام زیاد شدهساع 6 صب صبحانه میخورم پر و پیمون 9 دوباره 12 ظهر ناهار3 بعدالظهر دوباره ...

اوه دمت گرم نه من اینجوری اصلأ نمیتونم می‌ترکم 😂🤦🏻‍♀️

بعد ببخشید چاق که شدی روی سایز سینه هاتم تاثیر گذاشته ؟اگه گذاشته چقدر؟

اره سینه بافتش چربیه وزنت بره بالا خیلی بزرگ میشه 

برا من شد 

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

منم باقد۱۶۵وزن۴۰بودم خیلی افتضاحه خیلی زیاد ولی خب من قرص خوردم یکم بهترم الان اصلن نمیتونم غذابخورم ...

چه قرصی؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وای اسی خیلی برات خوشحال شدم.دقیقا مثه من شدی.منم شوهرم میگفت یکم چاق شو. 43 بودم.تقریبا 4 ماه پیش رفتم دکتر تغذیه.خدارو شکر الان 55 هستم.البته من قدم 164 هس.ایشالله تا عید 60 میشم.واقعا اصلی ترین علتش رو گفتی.اگه غذای هروعده رو سروقت بخوری به همراه میان وعده‌ها،صد در صد تضمینی جواب میگیری.من قبلاً اصلا اشتها نداشتم.الان همه‌ی وعده‌ها رو با نون میخورم.

2790
2778
2791
2779
2792