2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9781 بازدید | 147 پست
شاید باورتون نشه ولی من طوری لاغر بودم که بعضیا فک میکردن معتادم، اصلا نمیرفتم بیرون الان تازه یذره ...

لاغری زیاد ادم شدیدا زشت نشون میده  همون طور ک چاقی زیاد ادم زشت میکنه. 58 کیلو بشی خوبه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی فقط با پر خوری؟ کار دیگه ای نکردی ؟من خیلی میخورم ولی بازم چاق نمیشم

فقط با پرخوری

منظم غذامو میخورم

دیگ الکی غصه نمیخورم

البته شیره ی انگور و عسل هم هر وعده میخورم بعد هر غذا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اره یه سایز بزرگتر شده

با وزن 40 چند بودی؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

منظورش از چاقی اینه که اگ تپل تر بشی خیلی خوشگل تر میشیو گر نه خودشم میگ 60 باید بشی

اها.

یه سوال ازت بپرسم ناراحت نمیشی؟؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزم دیگه بسهپرخوری خیلی به بدن آسیب میزنه بعدا فقط چاق میشی و کلی باید تلاش کنی لاغر بشی

چه آسیبی؟

منم یه مدت بیشتر میخورم چون ۴۷ کیلو بودم ولی فقط ۳ وعده میخورم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بعد ببخشید چاق که شدی روی سایز سینه هاتم تاثیر گذاشته ؟اگه گذاشته چقدر؟

من وزنم که میره بالا سینه هامم خیلی بزرگتر میشه (اما همه مثل هم نیستن)

الان ۴۷ کیلوام، سوتین ۶۵ میزنم

قبلا که ۶۰ خورده ای کیلو بودم ۷۵ میزدم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

فقط با پرخوریمنظم غذامو میخورمدیگ الکی غصه نمیخورمالبته شیره ی انگور و عسل هم هر وعده میخورم بعد هر ...

میان وعده هم میخوری ؟ با فقط ناهار و شام زیاد میخوری ؟

بعد اذیت نمیشدی ؟ من اصلا نمیتونم پر خوری کنم یکم که بیشتر میخورم شبش معده درد می‌گیرم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

لاغری زیاد ادم شدیدا زشت نشون میده همون طور ک چاقی زیاد ادم زشت میکنه. 58 کیلو بشی خوبه

دقیقا

وقتی عکسای لاغریمو میبینم گریم میگیره و همیپ چن شب پیش همشو پاک کردم اینقدر که زشت بودم

اره منم همون 58،60 میخوام بشم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

2790
2778
2791
2779
2792