2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9643 بازدید | 147 پست
به فکر سلامتیت باشتا اینجا هم وزنت خیلی تغییر کرده بسه دیگهیه روز میرسه حسرت وزن کمتو میخوریاااابخاط ...

شاید باورتون نشه ولی من طوری لاغر بودم که بعضیا فک میکردن معتادم، اصلا نمیرفتم بیرون 

الان تازه یذره بهتر شدم 

به قول مامانم از روح بودن در اومدم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

میدونی اینطوری بد معده آت گشاد می‌کنی دیگه بسه کم کم کنترل شده بخوز

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرتون تا عید میتونم 60 بشم

یعنی فقط با پر خوری؟

کار دیگه ای نکردی ؟

من خیلی میخورم ولی بازم چاق نمیشم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

شاید باورتون نشه ولی من طوری لاغر بودم که بعضیا فک میکردن معتادم، اصلا نمیرفتم بیرون الان تازه یذره ...

به منم میگن عین معتادا و مریضایی.

صورتم ریخته داغون شده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعد ببخشید چاق که شدی روی سایز سینه هاتم تاثیر گذاشته ؟

اگه گذاشته چقدر؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

منم ۴۰کیلو بودم. تازگیا چاق شدم

چیکار کردی ‍؟

بابا عین یک انگلیسی هستیم. لاغر مردنی انگار سوتغذیه داریم.برای قد ایشون ۵۰ هم کمه

نه ۵۰ خوبه دیگ قرار نیست که گوشتاش بریزه ازش وقتی راه بره من ۶۰ کیلو بودم قبل ازدواج بعد ازدواج شدم۶۵ الان باردارم شدم ۸۰ 😶😶

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

میگفت چاقی خیلی بهت میاد؟!!!!!۵۰ کیلو چاقه؟!😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

منظورش از چاقی اینه که اگ تپل تر بشی خیلی خوشگل تر میشی

و گر نه خودشم میگ 60 باید بشی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یا حسین۴۰ کیلو بودی 😳😳😳بسم اللهباورم نمیشه

من ۳۹ کیلو ام

کانال روبیکا روزمرگی من و دوست عزیزم بهار۲۱۲۴⬅️ @bahar2124A خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ💚فمینیست♀️ /دوستدار محیط زیست و حیوانات 🌱/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀: سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تازی پرست ها/مذهبی های افراطی درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه مردی یا بهتره بگم نر و به خانم ها درخواست میدی تبریک میگم تو یک اوبی هستی:) حالا جرات داری بازم درخواست بده.وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست عاشق چشم و ابروتم یا تاییدت میکنم حتما پشت سرم چیز خوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم که یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

به فکر سلامتیت باشتا اینجا هم وزنت خیلی تغییر کرده بسه دیگهیه روز میرسه حسرت وزن کمتو میخوریاااابخاط ...

کبد چرب میشه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بعد ببخشید چاق که شدی روی سایز سینه هاتم تاثیر گذاشته ؟اگه گذاشته چقدر؟

اره یه سایز بزرگتر شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز