2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9643 بازدید | 147 پست
یا حسین۴۰ کیلو بودی 😳😳😳بسم اللهباورم نمیشه

منم۲۰ سالمه 

قدم ۱۵۸ 

وزنمم ۴۰کیلوعه خیلی دوست دارم حجم بگیرم ولی هرچی میخورم اثر نداره

دکتر روح در آینده🤍✨
چجوری چاق شدی؟فقط با خوردن؟

اوهوم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به فکر سلامتیت باش

تا اینجا هم وزنت خیلی تغییر کرده بسه دیگه

یه روز میرسه حسرت وزن کمتو میخوریاااا

بخاطر حرف همسرت خودتو نابود نکن کبدت چرب میشه ، هورمونات بهم میریزه و هزار جور مشکل دیگه

شکم نیاوردی؟ پریودات منظمه؟یبوست نگرفتی؟

اره منظمه

نه

فقط بشدت الان گرسنمه

خیلی خوردم ولی گرسنمه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

عزیزم این کارو با خودت نکن معدت بزرگ میشه دچار پرخوری و درنتیچه چاقی و چربی اضافی میشی در نظر داشته ...

بابا عین یک انگلیسی هستیم. لاغر مردنی انگار سوتغذیه داریم.

برای قد ایشون ۵۰ هم کمه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میگفت چاقی خیلی بهت میاد؟!!!!!

۵۰ کیلو چاقه؟!

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز