2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9643 بازدید | 147 پست
تو یکی از فرشته های خدایی روی زمین 🤩🤩

قربونت برم عزیزم😍 چه مهربون و خوش قلبی

یکی از فرشته‌ها که قطعا خودتی❤

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم بعد قط کردن لاغرنشدی؟همونجور چاق موندی؟

ن عزیزم لاغر شدم من کلا هیچی رومن اثرنداره هرچی بخورم بعد یه مدت قطع لاغرمیشم

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

ن عزیزم لاغر شدم من کلا هیچی رومن اثرنداره هرچی بخورم بعد یه مدت قطع لاغرمیشم

منم مث تو 🥲گفتم شاید موندگار بوده اونم امتحان کنم من گین آپ خوردم ولی وزنم داره پایین میاد 

❤️

منم مث تو 🥲گفتم شاید موندگار بوده اونم امتحان کنم من گین آپ خوردم ولی وزنم داره پایین میاد

عزیزم من هرچیزی تو دنیابگی امتحان کردم ولی وزنم ثابت نموند اصلن لاغرترازقبل میشم حتی دکتررفتن هم جپاب نداددیگه قبول کردم چاقی برام شده یه ارزو

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

میگفت چاقی خیلی بهت میاد؟!!!!!۵۰ کیلو چاقه؟!😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

منظورش وزن بالاتر بوده.منم آرزومه بشم ۵۰ یا ۵۵ قدم ۱۶۵ و دوتا بچه هم دارم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
منم باقد۱۶۵وزن۴۰بودم خیلی افتضاحه خیلی زیاد ولی خب من قرص خوردم یکم بهترم الان اصلن نمیتونم غذابخورم ...

قرص اشتها آور میخوری؟

وای اسی خیلی برات خوشحال شدم.دقیقا مثه من شدی.منم شوهرم میگفت یکم چاق شو. 43 بودم.تقریبا 4 ماه پیش ر ...

عزیزم چه کارهایی میکنی؟من یه بار رفتم میگفت باید۴تا کف دست نون سنگک بخوری و...بعد شکم نیاوردی؟

منی که دارم شکممو اب میکنم😭😭😭

چطوری عزیزم؟من میترسم چاق شم شکم بیارم

منظورش وزن بالاتر بوده.منم آرزومه بشم ۵۰ یا ۵۵ قدم ۱۶۵ و دوتا بچه هم دارم

برای قد تو تا ۶۳ هم لاغره

بالای ۶۶ تازه یکم توپر به حساب میای

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

برای قد تو تا ۶۳ هم لاغرهبالای ۶۶ تازه یکم توپر به حساب میای

یکی از دوستام هم قد منه ۶۰ کیلو،هست به نظرم زیاده من ک دوست ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز