2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9786 بازدید | 147 پست

چاقی و یا لاغری با قرص بعد از قطع مصرف دوباره برمیگرده

حالا عوارضش به کنار

من زبانشناسی کار میکنم و برای اصلاح این مشکلات باید غلبه ی مزاجیتون اصلاح بشه و تغذیه سالم و مدیتیشن انجام بدین 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۶۷ و ۶۴ ام از خداااامه ۵۲ باشه واقعاااا

تو که خوبی 

52 با توجه به قدت کمه برات

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چاقی و یا لاغری با قرص بعد از قطع مصرف دوباره برمیگردهحالا عوارضش به کنارمن زبانشناسی کار میکنم و بر ...

من با قرص و دارو چاق نشدم

وعده های غذایمو زیاد کردم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ببین گلممن وعده هام زیاد شدهساع 6 صب صبحانه میخورم پر و پیمون 9 دوباره 12 ظهر ناهار3 بعدالظهر دوباره ...

کی بیدار میشی که ۶ صبحانه میخوری؟ کارمندا هم‌۶ صبحانه نمیخورن 😐🫤

من ۱۶۰قدمه ووزنم دوروبر۵۱ایناراضیم

بایدباتوجه به اندامت تصمیم بگیری

اندام مستطیل ۶۰بشه پهلومیاره من خودم اینجوری بودم

به نظرم بهترین وزن اینه ۵۵بشی نه کمترونه بیشترونگه داری

بعداکه بخوای بارداربشی یاخانم خونه بشی چندکیلوخودبه خودمیره روی وزنتون

مواظب معدتون وهورموناتون باشید

ورزشم انجام بدین تافرم بگیرید

چند خریدی؟ داروخونه داره؟بعد از چه مدت دیدی وزنت بیشتر شده؟

۵۸۰گرفتم عزیزم ن ازداروخونه انلاین سفارش دادم والاه بخدا تازه که دارن تموم میشن وزنم بیشترشد ینی اصلن اینطوری نیستن چنتابخوری سریع پف کنی تا دوره اش تموم بشه وزنت بیشترمیشه اروم اروم اصلن یهویی وزن نمیگیری!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

چاقی و یا لاغری با قرص بعد از قطع مصرف دوباره برمیگردهحالا عوارضش به کنارمن زبانشناسی کار میکنم و بر ...

از کجا بدونیم مزاجمون چیه

شما بلدی؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کی بیدار میشی که ۶ صبحانه میخوری؟ کارمندا هم‌۶ صبحانه نمیخورن 😐🫤

ساعت 5 و نیم 

البته گاهی اوقات خوابم میگیره وعهده ی ساعت 6 حذف میشه😁😔

برعکس تو لاغر پسندم من😂

هییی

بخدا الان خوبی

من نه چاقی رو دوست دارم نه لاغری. متعادل

فقط واسه صبحانه از خواب پامیشی؟یا سرکار میری

واس صبحونه فقط😁

بیکارم

من ۱۶۰قدمه ووزنم دوروبر۵۱ایناراضیمبایدباتوجه به اندامت تصمیم بگیریاندام مستطیل ۶۰بشه پهلومیاره من خو ...

اوهوم شما درست میگید

مرسی گلم