2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست
عزيزممممم ممنونمممم♥️♥️♥️♥️♥️ منم اولين كتابي كه از ايشون خوندم كيمياگر بود كه بي نهايت دوسش داشتم ...

واقعا هرمان هسه همینجوریه که می گید من سیذارتا رو گرفتم اما نتونستم اصلا جلو برم شایدم ترجمه ش خوب نیس. و خنگی من تو این بحثای فلسفی البته 😁 دنیای سوفی رو جونم درومد تا تموم کردم از وسطش دیگه جذاب می شه. پس فردا هم امتحان فلسفه هنر دارم کلا یه هفته س دارم می زنم تو سر خودم

ولی مثلا دختر پرتقالی که اونم تم فلسفی یواش داره و بازم از یوستین گوردر نویسنده دنیای سوفی هست برام اسونتر و لذت بخش تر بود خوندنش. شاید چون بار داستانیش خیلی بیشتر بود

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوب راستش الانكه فكر ميكنم تازه ميفهمم چرا جنايات و مكافات انقد شهرت داره و طرفدار وقتي كتابو مي ...

اینو گفتی،صالح حسینی تعریف می کرد که یه بار رفته پیش ویلیام فاکنر و از نزدیک دیدتش. از اون به بعد یه هاله ی تقدس و اعجابی دورش بود واسه من، که فکر کن، این آدم کنار ویلیام فاکنر بودده، هوایی رو نفس کشیده که اون نفس کشیده، باهاش حرف زده. وای تصورشم خارق العاده س

مرسی😘. من کتاب کف خیابون رو شروع کردم چند روزه. یه مستند داستانی از محمدرضا حدادپور جهرمی.

چه جالب به نظر میاد. یه کم در مورد داستانش برامون بگو جلوتر که رفتی

بچه ها یه کتاب جدید درومده به اسم دختری که از چنگ داعش گریخت. کسی خوندتش؟ من خیلی مشتاقم بخونمش اما نمی دونم میشه به ترجمه و احیانا سطح سانسورش خوشبین باشم یا نه

اينم از همون دست كتاب ها بود ، توي مدت خيلي كم به چاپ ٤٨ رسيده ولي واقعا به نظر من حرفي واس گف ...

این تجدید چاپ ها هم جریان داره من شنیدم تیراژ پایین چاپ می کنن که زود تموم شه تجدید چاپ شه کتاب پر فروش و محبوب به نظر بیاد 

من  کتاب میخونم ولی خیلی وقته کنابی ک شب تاصب بخوام بیدار بمونم تا تمومش کنم پیدا نکردم  ...

من پیش از تو

من پس از تو

یک به علاوه  یک

دختری که رهایش کردی

دختری در قطار

اتاق

یه کتابی بگید ک انقد جزاب باشه ادم دلش نیاد بزار زمین سریع بخونه تمومش کنه 

از نظر من بادبادك باز عالي بود 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
کیمیا خاتون دختری با گوشواره مروارید خانوم، نوشنه مسعود بهنود

خانوم و دختري با گوشواره مرواريد هم قشنگ بود 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

كيميا خاتون رو نخوندم ميذارم توي برنامه 

خانوم و دختري با گوشواره مرواريد هم قشنگ بود 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

اره. اینا دقیقا از همون مدل کتابان که ادم میتونه زود تموم کنه. روون نوشته شدن و داستانشونم جذابه

من پیش از تو من پس از تو یک به علاوه  یک دختری که رهایش کردی دختری در قطار اتاق

سليقه كتابمون مثل همه 😍

سليقه كتابمون مثل همه 😍

بهار جون من این چندتا رو نخوندم هنوز، فقط نصف من پیش از تو😀فقط چون دوستمون کتابی می خواست که جذاب باشه و زود تمومش کنه اینا رو معرفی کردم

بهار جون من این چندتا رو نخوندم هنوز، فقط نصف من پیش از تو😀فقط چون دوستمون کتابی می خواست که جذاب ب ...

اهان منم البته از كتاب هايي كه تا الان گفتين گفتم 😂

كتاب هاي خالد حسيني ،دختري با گوشواره مروارديد،دختر پرتقالي و خيلي از كتاب هاي ديگه اي هم كه گفتين از كتاب هاي مورد علاقه من بودن 

بهار جون من این چندتا رو نخوندم هنوز، فقط نصف من پیش از تو😀فقط چون دوستمون کتابی می خواست که جذاب ب ...

من پيش از تو قشنگه ،فيلمش رو هم من ديدم دوست داشتم 

اهان منم البته از كتاب هايي كه تا الان گفتين گفتم 😂 كتاب هاي خالد حسيني ،دختري با گوشواره مروارديد ...

چقد سلیقمون شبیه همه پس😍پس از این به بعد هر کتابی شما تایید کردی من با خیال راحت می تونم برم سمتش😀