2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست
چقد سلیقمون شبیه همه پس😍پس از این به بعد هر کتابی شما تایید کردی من با خیال راحت می تونم برم سمتش😀

بله منم خيلي خوش حال شدم كه هم سليقه خودم رو پيدا كردم ،اينجور خيلي خوبه 😍😍

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هرمان هسه همینجوریه که می گید من سیذارتا رو گرفتم اما نتونستم اصلا جلو برم شایدم ترجمه ش خوب ن ...

دقيقا من وقتي دميان رو تموم كردم پر از شعف و خوشحالي بودم اصلا يه حسي داشتم كه تاحالا تجربه نكرده بودم

حتي وقتي كتابو ميخونم وقتي رهاش ميكردم تا چندساعت ذهنم ميرفت سمتشون

وقتي به يكي از دوستام گفتم تعجب كرد و گفت من دميان رو نصفه رها كردم!

من تو اون لحظه😨😨😨همش ميگفتم شوخي نكن😁😁

براي هر سليقه اي نيس اصلااااا حالا برام جالبه كتاباش ٢٠٠ صفحه اس ولي مثلا شده دو هفته فقط داشتم اين كتابو ميخوندم با خودم ميگفتم چطور ممكنه؟؟

راستي گرترود سبك عاشقانه هم هست و فك ميكنم كسيكه يه مقدار فلسفي دوس داشته باشه ميتونه جدبش بشه چون بيشتر عاشقانه اس

بنظرم جزو نويسنده هايي هست كه هر كتابخوني حداقل يك كتابشو بايد بخونه ♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اینو گفتی،صالح حسینی تعریف می کرد که یه بار رفته پیش ویلیام فاکنر و از نزدیک دیدتش. از اون به بعد یه ...

واقعا؟؟؟؟😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

واي خوش بحالش وااي نميتونم تصور كنم بتونم فقط يبار حتي از نزديك ببينمشون😭😭

چندروز پيش داشتم فك ميكردم اگر پائلو رو از نزديك ببينم همون لحظه سكته ميكنم😭😭😭

كتاب اين هفته من داستان زنان از چخوف دوست داشتني است

نقدش ان شالله آخر هفته♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من ميخوام روياي نيمه شب رو شروع كنم از مظفر سالاري،يكي از دوستام بهم داده  به اين اميد شروع مي ...

اين كتاب رو تمام كردم
بايد بگم اصلا با سليقه من جور نبود ،يه داستان كاملا مذهبي با موضوعيت شيعه و سني
من كه اصلا دوست نداشتم ،حتي به عنوان داستان ديني ،داستان قوي و پرباري نبود ،خيلي يك طرفه و فقط در جهت نشون دادن برتري شيعه .
يه سري مطالب رو همين جور طوطي وار گفته بود كه اصلا تاثير گذار نبود .

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من نخل رو تموم کردم و دوستش داشتم. از 5 ستاره دو و نیم میدم بهش.

نمی دونم با ecocriticism آشنا هستید یا نه. فکر کنم ترجمه شده به نقد ادبی زیست بوم گرا. زمینه ی مورد علاقه منه. و حس کردم این کتاب به شدت باهاش سازگاری داره

تو نقد اکو (اینجوری گفتنش ساده تره!! روم سیا) به رابطه انسان با طبیعت تو آثار ادبی پرداخته می شه. اصلش هم به خاطر همین نگرانی های جدید محیط زیستی هست که یهو این نقد خیلی فراگیر شده. یعنی باید دنبال عناصر تاثیر متقابل انسان و طبیعت بود تو آثار ادبی. و خب نخل از این نظر یه داستان خیلی خیلی سازگار با نقد اکو بود.

یه جورایی هم خیلی منو یاد سهراب سپهری مینداخت (سهراب هم خیلی قابلیت نقد اکویی داره، منم روش کار کردم) اون حالت یکی شدن داهاتی وار انسان با طبیعت (دهاتی وار توهین نیس، به جای pastoral گفتم - حس زندگی روستایی و داهاتی، یکی از نزدیکترین رابطه های انسان با محیط) که تو این داستان نخل بود خیلی همگام بود با شعرهای سهراب - مطمئنم بخونید خودتون هم متوجه می شید.

در عین حال، غم خاصی هم داشت. غم تنهایی، درماندگی، یتیمی... که خب زندگی خود نویسنده هم بی تاثیر نبوده.

از اون کتابا که خوندنش شاید دقت زیادی نخواد به خاطر سادگی متنش (در اصل داستان نوجوان هست) اما اگه بخوای بیشترین بهره رو ببری ازش، باید تخیلت رو رها کنی. تک تک صحنه هایی که توصیف شده رو تجسم کنی، اون فضا و طبیعت رو ببینی، نسیم رو حس کنی، بوی گیاها رو استشمام کنی، بعد به اون آرامش ایده آل داهاتی می رسی. این یه هدیه ایه که این کتاب ساده می تونه بهتون بده، اگه بهش دل بدین!

مثلا اینجا:

این قسمتم برام خیلی جالب بود، اصلا به ذهنم نمی رسید همچین روشی وجود داشته باشه:

این هفته می خوام ملت عشق رو بخونم که خیلی معروفه.

کدوماتون خوندین؟

بیاین و نظراتتون رو بگید. 

آیا از اون معروفاس که الکی معروفه، یا واقعا خوبه؟

من تا حالا از ترکیه هیچی نخوندم. اورهان پاموک کسی خونده؟ کتاب برفش رو دارم اما فرصت نشده هیچ وقت بخونم.

این هفته می خوام ملت عشق رو بخونم که خیلی معروفه.  کدوماتون خوندین؟  بیاین و نظرات ...

ملت عشقو نخونین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
عه. چرا؟

متاهلین؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

ببینید یه قسمتایی از کتاب خیلی خوبه ولی آخرش واقعا بده

صادقانه بگم میتونه یه نفرو به اینجا بکشونه که چون من با عشق ازدواج نکردم بچه هامو ول کنم و طلاق