2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست

من ميخوام روياي نيمه شب رو شروع كنم از مظفر سالاري،يكي از دوستام بهم داده 

به اين اميد شروع ميكنم كه از اون داستان هاي اب دوغ خياري نباشه 😂كه خلاصشون رو توي مجله هاي زرد نوشته 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من از مرادي كرماني فقط مرباي شيرين رو خوندم و شما كه غريبه نيستيد ،

مرباي شيرين رر خيلي يادم نمياد ولي شما كه غريبه نيستيد واقعا خوب بود،متنش خيلي روون و گيرا بود ،هوس كردم دوباره بخونمش 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر کار کردم ارتباطم با جز از کل برقرار نشد و بعد دویست صفحه ولش کردم میخوام یه رمان خارجی بنظر عاشق ...

من جز از کل رو هدیه دادم به پدر نامزدم، قبلش خودم یه نگاهی بهش انداختم دیدم اصلا خوشم نمیاد پشیمون شدم. ولی اون خیلی خوشش اومده بود واقعا نمی فهمم چرا. شاید دلخوشکنک بود

من اين هفته كتاب ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد از پائولو كوئيلو رو شروع كردم بااينكه ٨٠ صفحه اش مونده بود ولي امروز با اراده قوي نشستم سرش و تمومش كردم

مثل هميشه فوق العاده بود عالي عالي

نويسنده دوست داشتنيه من مگه ميشه بد باشه؟؟

فك ميكنم همه مون يه روزايي برامون پيش مياد كه قدر زندگيمونو به هيچ عنوان نميدونيم و فقط درحال ناله كردن هستيم و دچار روزمرگي شديم كه اونموقع ست بايد اين كتابو خوند 

الان كتابو تموم كردم فقط اومدم بگم به هيچ عنوان اين كتابو از دست ندين و يكبار حتما مطالعه اش كنين

آقاي پائولو انقد كتاباش پراز مفهومو زيباس كه اصلا نميشه نقدش كرد!

كتاب ترجمه ي آقاي حسين نعيمي كه خيلي روون نبود بنظرم مخصوصا اوايلش

و نشر ثالث قيمتش هم ٢٤٠٠٠ ميباشد.

كتاب مربوط به دختري است كه به پوچي رسيده و دچار روزمرگي شده و دست به خودكشي ميزنه ولي زنده ميمونه و وارد تيمارستاني ميشه كه متوجه ميشه فقط يه هفته زنده اس

تو اين يك هفته با چند نفر آشنا ميشه و هركدوم داستان زندگي بخصوصي دارن و اتفاقاتي كه ميفته و تازه ميفهمه خودشو از چه احساساتي محروم كرده و چه شخصيتايي ميتونست داشته باشه و نداشته 

ديگه بيشتر ازاين نميگم كه بخونين

عاليه عالي

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من اين هفته كتاب ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد از پائولو كوئيلو رو شروع كردم بااينكه ٨٠ صفحه اش مونده ب ...

کتاب های دیگر پائولو کوئیلو رو هم مطالعه کنید،مثلا زهیر،کیمیاگر،

این دو کتاب رو واقعا از دست ندین کتاب کیمیاگر رو من باهاش از طریق یک ویدیو آشنا شدم که کیفیت نسبتا معمولی داشت ویدیوش اما   می گفت که این کتاب زندگیش رو عوض کرده و این حرفا که همه می زنن 

اما من تصمیم گرفتم کتاب رو بخرم و بخونم بعد از اون تقریبا معتاد آثار پائولو کوئیلو شدم اون هم فقط با ترجمه حجازی اگر پیدا کردین بخرید که رسم ازیر نظر خود پائولو کوئیلو ترجمه می کنه

این لینک ویدیو:

http://alimohammadian.com/the-alchemist/

کتاب آلف رو هم بخونید اون هم خود کوئیلو نوشته.

البته اگر رمان فلسفی دیگه ای دوست دارید دنیای سوفی هم قشنگه اما من نخوندمش خریدم و 100 صفحه خوندم بقیش دیگه خسته شدم 

اگر کتاب این جوری فلسفی دارین به منم بگید

کتاب های دیگر پائولو کوئیلو رو هم مطالعه کنید،مثلا زهیر،کیمیاگر، این دو کتاب رو واقعا از دست ندین ک ...

عزيزممممم ممنونمممم♥️♥️♥️♥️♥️

منم اولين كتابي كه از ايشون خوندم كيمياگر بود كه بي نهايت دوسش داشتم بي نهايييينتتتت

دلم ميخواد كتابام تا ارديبهشت ماه تموم بشه و بتونم براي بار دوم بخونم

كتاب جاسوس هم از ايشون خوندم اينم عالي بود ولي از نظر رتبه بندي اول كيمياگر بعد ورونيكا بعد جاسوس

دنياي سوفي رو حتما تو ليستم ميزارم ان شالله ارديبهشت ماه ميخونم🌹

يني كتابايي كه پراز انرژي و انگيزه هستن رو بيشتر رغبت ميكنم بخونم

كتابهاي آقاي هرمان هسه هم خيلي فلسفيه خيلي

معمولا حجمشون كمه ولي تقريبا هر صفحه رو بايد دوبار بخوني تا متوجه بشي!

البته اصلا بد نيستن خيلي سنگين هستن اگر كسي اين مسايل براش مهم نباشه معمولا نصفه رها ميكنه

من كتاب هاي دميان و گرترود رو از ايشون خوندم

دميان خيلي فلسفي تره 

هردو كتاب عالي بودن و فوق العاده هستن

پيشنهاد ميكنم اصلا از دست ندين و مطمينم جذبشون ميشين♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خب کتابایی که باب سلیقه ت بوده بگو اول

من  کتاب میخونم ولی خیلی وقته کنابی ک شب تاصب بخوام بیدار بمونم تا تمومش کنم پیدا نکردم 

شازده کوچولو . 4اتر فلورانس

سینوهه گندم سالهای ک بی تو گذشت  همیشه یادم میمونه خیلی خوب بودن 

بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   
من  کتاب میخونم ولی خیلی وقته کنابی ک شب تاصب بخوام بیدار بمونم تا تمومش کنم پیدا نکردم  ...

کیمیا خاتون

دختری با گوشواره مروارید

خانوم، نوشنه مسعود بهنود

سلام به دوستداران کتاب....فیلی عزیز ممنونم بابت تاپیک خوبت. خیلی دوست دارم تو جمع کتابخون ها دوس ...

مرسی عزیزم😘

منم خیلی خوشحال می شم وقتی دوست جدید میاد. کتابتو که انتخاب کردی حتما بیا برامون ازش بگو. اگه هم در مورد کتابای دیگه نظری داری باهامون درمیون بذار ووخوشحالمون کن❤️