2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست
سلام. منم هستم. من تو مجردیم خیلی کتاب می‌خوندم ،خیلی... ولی بعد از ازدواجم کم شد متاسفانه. امیدوا ...

میتونی میتونی حتما. خوشحالم اینجایی. خب پس زودی کتاب هفته اولتو انتخاب کن شروع کنیم

خودمم بهمن شعله ور رو گرفتم ولی نخوندمش هنوز ترجمه صالح حسینی رو شنیدم خوبه میخواستم مقایسه کنم

من ترجمه صالح حسینی رو دارم، سخت بود واسم.

صالح حسینی استاد ما بود. کلا دید خاصی داره به ترجمه. ترجمه هاش شاهکاره ها، ولی مثلا برای شخص من ترجمه ش از همچین اثر سختی، خیلی خوندنش رو سخت تر می کنه. که البته از کورفهمی منه. 

باید خوندن خودش از ترجمه هاش رو می شنیدین... با یه نثر حماسی، با احساس... بعد انقدر سخت، که ما مثل بز فقط نگاش می کردیم :))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من كتاب "باهم بودن همه بودن همه چيز است" از آنا گاوالدا خوندم عالييييي بود ميخوام كتاباي ديگشونم بخ ...

من این دوتاشو خوندم: دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد / من او را دوست داشتم

ببین واسه من، در حد این بود که مثلا یه دفعه تو اتوبوسی جایی بخونمشون. 

بعضی جمله هاش شاید قشنگ و تاثیر گذار بود ، اما در کل واسه من از نظر ادبی قابل توجه نبود. جذاب هم نبود. یه جورایی تکراری و پیش پا افتاده. هندی وار به قول دوستمون

من این دوتاشو خوندم: دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد / من او را دوست داشتم ببین واسه من، در حد این ...

منم موافقم

من بیلی رو خوندم ازش.کوتاه بود و قشنگ

با هم بودن رو هم دارم ولی چند صفحه بیشتر نخوندم.این مدل کتابا فقط عاشقانه هاش رو دوست دارم که اولاش عاشقانه نبود

منم موافقم من بیلی رو خوندم ازش.کوتاه بود و قشنگ با هم بودن رو هم دارم ولی چند صفحه بیشتر نخوندم.ا ...

عه اینم چقدر کتاب داره که من نشنیدم اسمشونو

من به جز همون دو تا که خوندم، اسم گریز دلپذیر رو شنیده بودم.

میتونی میتونی حتما. خوشحالم اینجایی. خب پس زودی کتاب هفته اولتو انتخاب کن شروع کنیم

مرسی😘.

من کتاب کف خیابون رو شروع کردم چند روزه.

یه مستند داستانی از محمدرضا حدادپور جهرمی.

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
وای خوش به حالت . واقعا آفرین. من جنایت و مکافات رو نخوندم. خیلی دلم می خواد بخونمش گذاشتم واسه یه ...

خوب راستش الانكه فكر ميكنم تازه ميفهمم چرا جنايات و مكافات انقد شهرت داره و طرفدار

وقتي كتابو ميخوني انقد جزييات داره كه خيلي راحت ميتوني راجبه تموم شخصيت ها قضاوت كني ولي اصلا نميتوني شخصيت هارو تو دو دسته خوب و بد بزاري

يني اصلا تشخيص دادن اينكه اين فرد آدم خوبيه يانه ته ذهنت به چالش كشيده ميشه

خيلي ممنون كه باعث شدي راجبش فكر كنم مطمينا هفته آينده اين كتابو ادامه ميدمو تا آخر ميخونم

راجبه خشم و هياهو من بعضي اوقات هر صفحه رو دوبار ميخوندم!واي اوايلش كه اصلا متوجه نميشدم چي به چيه بيشتر اذيتم ميكرد

ولي اذيت خيلي شيرين! من عاشق نويسنده شم هيچ وقت نميتونم باور كنم يك انسان معمولي تونسته باشه يه همچين كتاب استثنايي و متفاوت رو بنويسه!

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من این دوتاشو خوندم: دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد / من او را دوست داشتم ببین واسه من، در حد این ...

بله كتاب عاشقانه ايه و مثل اين ميمونه كه داري يه فيلم عاشقانه ميبيني ولي براي من شيرين بود البته من اين كتابو بعداز كتاب "بلنديهاي بادگير " خوندم كه فوق العاده افسرده و ناراحت بودم و اين كتاب انرژي دوباره داد كه كتاب خوندنو نزارم كنار!

قلمشم خيلي روونه دركل جزو سبك كتابايي كه دوس دارم 

كتاب "پاريس براي يك نفر و چند داستان ديگر" از جوجو مويز تقريبا تو اين سبكه فقط عاشقانه تر 

من اينم خيلي دوس داشتم ٢ روزه تمومش كردم

البته اين چند داستان كوتاه خانوم مويز تنها هدفش اين بود كه زنها براي خودشون ارزش قايل بشن و خودشون رو دوس داشته باشن

و توصيف پاريس براي من عالي بود مثل اين بود يدور فرانسه رو گشتم😉

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من اسمشو نشنیده بودم ولی سر قضیه ی کتابهای آنا گاوالدا واقعا بهم ثابت شد هر کتابی که یهو تبلیغات از ...

اينم از همون دست كتاب ها بود ،

توي مدت خيلي كم به چاپ ٤٨ رسيده ولي واقعا به نظر من حرفي واس گفتن نداشت 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بادبادک باز و کوهستان ها فریاد میزنند هم کتابای خوبی هستن برای خوندن

من بادبادک باز و هزار خورشید تابانو خوندم ولی

کوهستان ها فریاد میزنندو پیدا نکردم خیلی مشتاقم بخونمش.کلا قلم خالد حسینیو دوست دارم

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
در حال حاضر مشغول قصه های صمد بهرنگی ام❤به یاد نوجوانی

به به چه کتابی...

تاثیری که داستان 24 ساعت در خواب و بیداری ش رو من داشت خیلی بزرگ بود...

همیشه هم دوست داشتم یه بچه داشته باشم، فقط واسه اینکه الدوز و کلاغها رو براش بخونم...

سلام بچه ها. با کتابهاتون در چه حالید؟

من شب های روشن رو تموم کردم. عالی بود. چقدر دلم پر می کشید وقتی فیلمنامه شو می خوندم. خیلی خوبه این فیلم خیلی، و متعاقبا کتابش هم خیلی حس شیرینی داشت. یه جور حس مالکیت بهم القا می کرد! که انگار چون من یکی از عشاق این فیلمم، پس این کتاب تقدیمیه به من!

من این قسمت از این کتاب رو انتخاب کردم که اینجا بنویسم، البته قسمتهای زیادیش رو دوست داشتم اما وقت نشد برگردم و پیداشون کنم

"انگار فیلمی درباره ی تنهایی، عشق و دوستی دیده ایم. فیلمی که با تنهایی آغاز می کند، با دوستی ادامه می دهد و به عشق می رسد، اما در نهایت به تنهایی بازمی گردد. آیا راهی به جز تنهایی نیست؟ و یا اصلا دوستی و عشق هم نام های دیگر تنهایی اند؟"

این هفته می خوام کتاب نخل رو بخونم از هوشنگ مرادی کرمانی. تقلب کردم و چون این هفته سرم خیلی شلوغه یه کتاب آسون رو انتخاب کردم.

دوران نوجوانی تقریبا همه ی داستانهای مرادی کرمانی رو خونده بودم _ بعد از لذت وافری که از قصه های مجید بهم دست می داد و وابستگی ای که به قصه هاش داشتم _ اما نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم داستان کتاب نخل رو یادم نمیاد. 

هنوزم به نظرم یکی از بهترین هدیه هایی که میشه به نوجوون ها داد ، کتاب قصه های مجیده. چه دختر ، چه پسر.

قبلا هم همین جا صحبت کردیم که "شما که غریبه نیستید" هوشنگ مرادی کرمانی چقدر کتاب خوبیه. یه جورایی اتوبیوگرافی (خودزندگینامه) محسوب می شه.

من اون قسمتشو یادمه که در مورد خاطره ش از گوگوش نوشته بود، شعر : مرا ببوس برای آخرین بار دفعه/ خدا کند تو را خفه  :))

دیگه، شاید بدونید که فیلم "مهمان مامان" هم بر اساس قصه ی هوشنگ مرادی کرمانیه. یه فیلم کمتر معروف از داستانای دیگه ش هم، "مربای شیرین"ه. فیلم های نوستالژیک کیسه برنج و تیک تاک چی، یادتونه؟ فیلمنامه ی اونا هم کار مرادی کرمانیه. نمی دونم فقط من وقتی بچه بودم با این دوتا فیلم گریه می کردم و به شدت غمگین و استرسی می شدم یا شما هم همینطور بودین؟ اصلا حس می کنم نصف افسردگی من تاثیر برنامه هاییه که بچگیم می دیدم. 

خمره، ته خیار، پلو خورشت، مشت بر پوست، اینم چند تا دیگه از داستاناشن که یادمه. البته خیلی بیشتر کتاب نوشته که بیشتر جزو حوزه کودک و نوجوان محسوب می شن. شما که غریبه نیستید شاید تنها اثرش برای بزرگسالان باشه. (یاد رولد دال افتادم که عموما داستاناش واسه بچه ها بود اما چند تایی که برای بزرگسالا نوشته بود هم خیلی قشنگ بودن)

اینجور بگم که هم قصه های مجید هم شما که غریبه نیستید چکیده تجربه های کودکی خود مرادی کرمانی هستن. شاید واسه همین انقدر دوست داشتنین. هر آنچه از دل برآید، لاجرم به دل نشیند. 

*راستی، هوشنگ مرادی کرمانی اهل کرمانه، مجید قصه های مجید هم اهل کرمانه. ظاهرا چون اون موقع برای نقش بی بی بازیگر مناسب کرمانی پیدا نکردن ولی خانم پروین دخت یزدانیان (مادر کارگردانش، کیومرث پوراحمد) با لهجه ی اصفهانی حی و حاضر بوده، کلا مجید و قصه هاش رو بردن اصفهان.