بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
كتاب دزيره كه ٥٠٠ صفحه بود رو فقط در يك جلد جاي دادن
از نظر هزينه عاليه از نظر ترجمه هم چندين كتاب خوندم كه خيلي روونو صريحه
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من نه ماهه خيلي كتاب ميخونم يني تو اين نه ماه ٢٠ تا كتاب خوندم ولي دوماهو نيمه اصلا تمركز ندار ...
وای خوش به حالت . واقعا آفرین.
من جنایت و مکافات رو نخوندم. خیلی دلم می خواد بخونمش گذاشتم واسه یه وقتی که تمرکز داشته باشم
خشم و هیاهو رو اما بعد از چند سال هنوز نتونستم کامل بخونم متاسفانه. خیلی هم شرمسارم از این بابت. آخرین بار تا اوایل فصل کوینتین رفتم اون قسمتی که راجع به ساعت حرف می زد خیلی گیجم کرد نتونستم ادامه بدم. نمی دونم شاید خوندن زبان اصلیش بهتر باشه
من اسمشو نشنیده بودم ولی سر قضیه ی کتابهای آنا گاوالدا واقعا بهم ثابت شد هر کتابی که یهو تبلیغات از ...
من كتاب "باهم بودن همه بودن همه چيز است" از آنا گاوالدا خوندم عالييييي بود
ميخوام كتاباي ديگشونم بخرم
اسم كتابي كه خوندين چي بود؟؟
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️