2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست
اما از دید من کتاب قشنگی بود.منحصر به فرد بود  اخرشو باید رمزگشایی میکردی.هرچند اخرشو خودمم نت ...

اخرش رو متوجه شدم ،ولي با احترام به نظر و سليقه شما به نظرم هندي وار تمام شد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
كتاب هاي خوبي كه خوندم و پيشنهاد ميدم : بادبادك باز  كوري  كتاب هاي جوجو مويز (پيش از ت ...

وای اره شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی خیلی کتاب  جذابیه

هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خشم و هیاهو رو با کدوم ترجمه خوندی؟

آقاي بهمن شعله ور انتشارات علمي و فرهنگي

انتشاراتش خيلي خوبه 

جلدهاش سبكه يني پول جلد اصلا داده نميشه

كتاب دزيره كه ٥٠٠ صفحه بود رو فقط در يك جلد جاي دادن

از نظر هزينه عاليه از نظر ترجمه هم چندين كتاب خوندم كه خيلي روونو صريحه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
آقاي بهمن شعله ور انتشارات علمي و فرهنگي انتشاراتش خيلي خوبه  جلدهاش سبكه يني پول جلد اصلا ...

خودمم بهمن شعله ور رو گرفتم ولی نخوندمش هنوز

ترجمه صالح حسینی رو شنیدم خوبه میخواستم مقایسه کنم

هفته گذشته قهوه سرد اقاي نويسنده رو خوندم  واقعا متعجب شدم از اين همه تبليغ ، به نظر من هيچ ح ...

من اسمشو نشنیده بودم

ولی سر قضیه ی کتابهای آنا گاوالدا واقعا بهم ثابت شد هر کتابی که یهو تبلیغات ازش زیاد می شه و دست همه می بینی، ارزش چندانی نداره

موفقیت نامحدود در 20  روز  از انتونی رابینز  نصف مونده باید از اول شروع کنم بخونم ک ...

مرسی. عالی. این کتابهای مدیریت زندگی واستون تاثیر عینی هم داشته؟ 

من از این مدل کتابها ، چهار میثاق واسم تا حدی تاثیر گذار بود و تونست شخصیتمو یه کم بهتر کنه

ولی مثلا حکایت دولت و فرزانگی، اونقدرا واسم جالب نبود

مرسی. عالی. این کتابهای مدیریت زندگی واستون تاثیر عینی هم داشته؟  من از این مدل کتابها ، چهار ...

اره  واسم هم جالب بود هم تاثیر گذار 

الان کتاب موفقیت نامحدود  میخونم خیلی خوشم اومده  خسته کننده نیس روزانه باید خونده شه تمرین داره جالب بنظرم

من نه ماهه خيلي كتاب ميخونم يني تو اين نه ماه ٢٠ تا كتاب خوندم ولي دوماهو نيمه اصلا تمركز ندار ...

وای خوش به حالت . واقعا آفرین.

من جنایت و مکافات رو نخوندم. خیلی دلم می خواد بخونمش گذاشتم واسه یه وقتی که تمرکز داشته باشم

خشم و هیاهو رو اما بعد از چند سال هنوز نتونستم کامل بخونم متاسفانه. خیلی هم شرمسارم از این بابت. آخرین بار تا اوایل فصل کوینتین رفتم اون قسمتی که راجع به ساعت حرف می زد خیلی گیجم کرد نتونستم ادامه بدم. نمی دونم شاید خوندن زبان اصلیش بهتر باشه

من نه ماهه خيلي كتاب ميخونم يني تو اين نه ماه ٢٠ تا كتاب خوندم ولي دوماهو نيمه اصلا تمركز ندار ...

ورونیکا رو خوندم، راستش پائولو کوئلیو بعد از خوندن چند تا کتاب برام تکراری شد و دیگه حرف تازه ای نداشت. معمولا ترجمه ها آرش حجازی خوبن از کوئلیو

من اسمشو نشنیده بودم ولی سر قضیه ی کتابهای آنا گاوالدا واقعا بهم ثابت شد هر کتابی که یهو تبلیغات از ...

من كتاب "باهم بودن همه بودن همه چيز است" از آنا گاوالدا خوندم عالييييي بود

ميخوام كتاباي ديگشونم بخرم

اسم كتابي كه خوندين چي بود؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
وای اره شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی خیلی کتاب  جذابیه

کاملا موافقم.

قصه های مجید رو هم خوندین؟

دوران نوجونی تک تک جمله هاشو حفظ بودم. یادش به خیر