کتابی که الان دستمه: بازی ازدواج نوشته آلیسون ویر ناشر کتابسرای تندیس.

از کتابای آلیسون ویر که کتابسرای تندیس منتشر کرده چند سال پیش خائن بی گناه و لیدی الیزابت رو خونده بودم، که اولی به نظرم خیلی بهتر بود.
این سه کتاب رمان تاریخی هستند و مشخصا مربوط به دربار انگلستان در زمان هنری هشتم و بعد هم الیزابت اول
هنری هشتم و اطرافیانش زندگی های خیلی پر ماجرایی داشتن. خیلی خیلی پر ماجرا! اتفاقای خیلی زیادی تو اون دوره افتاده و آدمای مهم خیلی زیادی هم تو اون زمان زندگی می کردند.
خائن بی گناه مربوطه به زندگی جالب و غم انگیز لیدی جین گری (که به مدت یه روز ملکه ی انگلستان شد!) و در کنار این داستان با ماجراهای هنری و دوستان! هم آشنا می شید

لیدی الیزابت خیلی دقیق تر به جزئیات هنری و آن بولن (نمی گم کی بود، خیلی هیجان انگیزه، خودتون بخونید، فیلمشم هست) می پردازه چون الیزابت بچه شون بوده، در کل شرح زندگی الیزابته تا قبل از به تخت نشستن. اوه اوه مری خونخوار رو یادم رفت، توضیحات مربوط به اونم هست!

کتاب بازی ازدواج مربوط می شه به زندگی ملکه الیزابت از به تخت نشستن تا مرگش
حالا تا اینجایی که من خوندم، کتاب جالبیه چون من به تاریخ اون دوره علاقه دارم خوب جلو می رم متن روون و آسونی هم داره (در کل جزو ادبیات عامه پسنده دیگه انتظار چیز فاخری نداشته باشید از این مجموعه) اما خب یه کم ریتمش کنده و تا این 150 صفحه ای که من خوندم تمرکزش فقط روی یه جنبه بوده، و یه نکته ی دیگه اینکه من موندم چطور این کتاب ترجمه شده و مجوز گرفته، به طرز قابل توجهی بار اروتیک داره