2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست

کتابی که الان دستمه: بازی ازدواج نوشته آلیسون ویر ناشر کتابسرای تندیس.

از کتابای آلیسون ویر که کتابسرای تندیس منتشر کرده چند سال پیش خائن بی گناه و لیدی الیزابت رو خونده بودم، که اولی به نظرم خیلی بهتر بود.

این سه کتاب رمان تاریخی هستند و مشخصا مربوط به دربار انگلستان در زمان هنری هشتم و بعد هم الیزابت اول

هنری هشتم و اطرافیانش زندگی های خیلی پر ماجرایی داشتن. خیلی خیلی پر ماجرا! اتفاقای خیلی زیادی تو اون دوره افتاده و آدمای مهم خیلی زیادی هم تو اون زمان زندگی می کردند. 

خائن بی گناه مربوطه به زندگی جالب و غم انگیز لیدی جین گری (که به مدت یه روز ملکه ی انگلستان شد!) و در کنار این داستان با ماجراهای هنری و دوستان! هم آشنا می شید

لیدی الیزابت خیلی دقیق تر به جزئیات هنری و آن بولن (نمی گم کی بود، خیلی هیجان انگیزه، خودتون بخونید، فیلمشم هست) می پردازه چون الیزابت بچه شون بوده، در کل شرح زندگی الیزابته تا قبل از به تخت نشستن. اوه اوه مری خونخوار رو یادم رفت، توضیحات مربوط به اونم هست!

کتاب بازی ازدواج مربوط می شه به زندگی ملکه الیزابت از به تخت نشستن تا مرگش

حالا تا اینجایی که من خوندم، کتاب جالبیه چون من به تاریخ اون دوره علاقه دارم خوب جلو می رم متن روون و آسونی هم داره (در کل جزو ادبیات عامه پسنده دیگه انتظار چیز فاخری نداشته باشید از این مجموعه) اما خب یه کم ریتمش کنده و تا این 150 صفحه ای که من خوندم تمرکزش فقط روی یه جنبه بوده، و یه نکته ی دیگه اینکه من موندم چطور این کتاب ترجمه شده و مجوز گرفته، به طرز قابل توجهی بار اروتیک داره

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

من شاگرد قصاب پاتریک مک کیب رو خوندم،یه رمان ایرلندی خیلی خوب.راوی یه پسر نوجوانه که بیماری روانی داره و یه جاهایی توهماتش با واقعیت قاطی میشه و معلوم نیست چی واقعیه چی توهم.اوایل کتاب فرنسی منو یاد هولدن کالفیلد ناطور دشت انداخت ولی این کاراکتر خیلی خشن و بی رحمه و البته خشونتش به خاطر بیماریشه و خودش اصلا متوجه این قضیه نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كتاب هفته گذشته "خاك خوب" از خانم پرل باك كه خودشون امريكايي هستن ولي با پدرشون به چين مهاجرت ميكنن و اين كتاب مربوط به روستاييان چيني كه افكارشون تماما درگير زمين و غذا براي خوردنه و البته انقلابي كه باعث ميشه بعضي از زندگي روستاييان تغيير كنه..

.

داستان كتاب مربوط به مرديست كه كشاورزهو با يه كنيز ازدواج ميكنه و باهم فقط به زمين ميرسن تااينكه قحطي ميشه و به جنوب سفر ميكنن....

.

براي خانوما كتاب خيلي خوبيه تا قدر خودشونو تو زندگي بدونن و البته اقايون كه قدر همسراشونو بدونن تحت هر شرايطي...

و البته بسيار ناراحت كننده اس براي خانوما و دخترايي كه تو اون دوره زندگي ميكردن

.

📚شبي در اوايل تابستان آن سال ،در آن هنگام كه هواي شب از دم گرما و بوي گلها ملايم و معطر و سنگين و باردار ميشود،ونگ لانگ در حياط خود تنها زير درخت دارچين پرگلي نشسته و از بوي سكرآور گلها مشامش پرشدهو خون در رگهاي بدنش همچون خون مردي جوان به جوش آمده بود.در تمام مدت روز ،اين التهاب جواني را در خود احساس كرده وخواسته بود برود سر زمينهايش قدم بزند و كفش و جورابش را بيرون بياورد و پابرهنهدر مزرعه راه برود و خاك خوب پربركت را زير پا احساس و با پوست بدنش لمس كند.

‎#كتاب_هفته

#خاك_خوب

#پرل_باك

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
كتاب هفته گذشته "خاك خوب" از خانم پرل باك كه خودشون امريكايي هستن ولي با پدرشون به چين مهاجرت ميكنن ...

وای من این کتاب رو خوندم the good earth واقعا دوستش داشتم خیلی خوب اساس فرهنگ چین رو توضیح میده. پرپرجون طبق چیزی که من یادمه زنش کنیز نبوده بلکه کلا تو فرهنگ روستایی چین به جنس مونث میگن slave یا برده چون زن خیلی براشون پایین تره از مرد

اون بخشای مربوط به قحطیش و طرز برخوردشون با این مساله هم خیلی برام جالب بود اینکه چقدر انسانیتشون زیر سوال می رفت. 

کلا از چینی ها بدم اومد بعد از این کتاب😁

نویسنده ش خانم پرل باک امریکاییه اما متولد و بزرگ شده ی چین

چندتا کتاب دیگه شم ترجمه شده مشتاقم بخونم

من شاگرد قصاب پاتریک مک کیب رو خوندم،یه رمان ایرلندی خیلی خوب.راوی یه پسر نوجوانه که بیماری روانی دا ...

مرسی اتفاقا تو فکر بودم بخونم این کتابو اما هیچ ایده ای نداشتم در مورد چیه و مطمئن نبودم مرسی از توضیحاتت دلم خواست بخونمش حتما

وای من این کتاب رو خوندم the good earth واقعا دوستش داشتم خیلی خوب اساس فرهنگ چین رو توضیح میده. پرپ ...

كنيز اون خونواده بزرگ بود كه رفت خريدش ديگه

خوب من راستش ازشون بدم نيومد فقط ناراحت بودم براي اون وضعيت اقتصادي كه چه بلايي به سر دخترا مياد 

البته كه بنظرم هنوزم بخشي از اون تفكرات تو بعضي نقاط كشور ما وجود داره شايد شدتش كمتر شده باشه

يه كتابشون مثل اينكه ادامه اين كتابه

مربوط به پسرا و ارث و زمينها

من دلم خواست اونو بخونم 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

سلام بچه ها

شما هم مثل من کم پیدایین

من بازی ازدواج رو تموم کردم و از 5 بهش دو می دم و پیشنهادش نمی کنم. برای من فقط از جنبه تاریخیش جالب بود و برای کسی که به تاریخ اون زمان آشنا نباشه و علاقمند نباشه چیز قابل توجهی نداره این کتاب. خیلی تک بعدی بود و غالبا فقط به همون مقوله ی ازدواج پرداخته بود که برای 580 صفحه خیلی ملال آور بود. یه جاهایی هم دیگه از حالت رمان فاصله گرفته بود و فقط بیان سلسله اتفاقات بود. 

از دیروز کتاب اولین تپش های عاشقانه قلبم رو شروع کردم که مجموعه نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور هست.

و همین امروز خبرش رو خوندم که کامیار پسرشون فوت کرده. این کتاب پر از اشارات به کامی هم هست. روحش شاد.

برای کسایی که مثل من عاشق فروغ فرخزادن این کتاب مثل یه منبع ذوق و شوقه

و پر از جملات عاشقانه و خالصانه ی قشنگ

و خیلی خوب شما رو با شخصیت فروغ و طرز فکرش آشنا می کنه

می بینید که تو اوج جوانی چقدر پخته و فرهیخته بوده

آشنایی با سبک زندگی اون زمان هم (از سال 1329 تا 1331) و جزییاتش از خلال نامه ها هم خیلی لذت بخشه

ته کتاب هم یه گزیده شعر و عکس هست

کتابی فلسفوی بهم معرفی میکنید؟راجب زندگی معناش و تهش که قرار چی بشه

ملت عشق خوندم خیلی قشنگ بود

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

رمان بادبادک باز واستخوان های دوست داشتنی به نظرم خیلی جذابن

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

سلام فیلی جان خوبی؟

شماها که کم پیدا بشین دیگه من حتما مفقود شدم 😄😄😄

عزیزم میشه لطف کنی بهترین ترجمه ی بلندی های بادگیر و سمفونی مردگان رو بهم معرفی کنی؟ ممنون ازت

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
سلام فیلی جان خوبی؟ شماها که کم پیدا بشین دیگه من حتما مفقود شدم 😄😄😄 عزیزم میشه لطف کنی بهترین ...

ببخشید اومدم بنویسم سه شنبه ها با موری نمیدونم چرا نوشتم سمفونی مردگان!! برگشتم ببینم کسی جوابمو داده یا نه که دیدم بعله ذهنم قاطی کرده

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

سلام

منم میام

پی دی اف کتاب کلثوم ننه را دارید؟

یا سایتی ک راحت بشه خرید

عضویت و .. نخواد

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.