2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست
همینه وقتی یه کتابی معروف میشه آدم می خونه می بینه مالی نبود، انتشاراتی ها هم جدیدا خیلی زرنگ شدن تو ...

دقیقا.اصلا معروف شدن یه کتاب مخصوصا تو فضای مجازی نمیتونه دلیل خوب بودنش باشه،فقط تبلیغات نرمه و حربه فروش رفتن.من خیلی کم پیش میاد بر این اساس کتاب انتخاب کنم.

من این هفته خدای دوزخ سام شپرد رو خوندم و خواهران خوب میشل ترامبلی.هر دوتا نمایشنامه ست.از خواهران خوب خوشم اومد ولی خدای دوزخ رو خیلی دوست نداشتم.چون کودک مدفون رو قبلا از شپرد خوندم خیلی عالی بوده این خیلی قابل توجه نبود برام.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

‎سلاام

‎كتاب اين هفته "پدران و پسران " از ايوان سرگي يويچ تورگنيف

.

‎اولين كتاب روسي هست كه انقد برام جذاب بود و انقد روون و خوش خوان

.

‎زندگي روستايي تو قرن ١٩ ،رعيت در مقابل كارفرماها ،نهيليست و ليبراليسم،رمانتيك و واقع گرا ... همه اينا در مقابل خيلي جذاب قرار گرفته بود ولي آخرش..😭😭

.

‎امتياز من ٤/٥

.

‎بخشي از كتاب:

‎📚بازارف با اعتراض جواب داد:كسي از او متنفر نيست،من فقط مي خواهم بگويم شخصي كه تمام عمر خود را وقف عشق بازي با يك زن مي كند و چون امكانه اين از اون سلب مي شود،خويشتن را مي بازد و به قدري بيچاره ميشود كه به درد كار ديگري نميخورد.اين شخص مرد نيست،بلكه حوياني نر است.تو ميگويي او بدبخت است.شايد تو بهتر بداني،اما من مي بينم كه ديوانگي اش به كلي خاتمه نيافته است.من يقين دارم كه او فقط به دليل اينكه مجالات علمي ميخواند و ماهي يك بار رعيتي را از شلاق خوردن نجات ميدهد،خويشتن را آدمي جدي مي شمرد.

.

‎#پدران_و_پسران

‎#معرفي_كتاب

‎#كتاب_هفته

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

من صبحانه در تیفانی رو خوندم.از نظر داستان پردازی چندان موفق نبود،کاراکتر پردازی خوبی داشت،تو نقدهاش خوندم که دلیل اصلی شهرتش زبان خوبشه که تو فارسی نشون نمیده،بهتره به انگلیسی خونده بشه ارزش کار خودشو نشون بده.

من صبحانه در تیفانی رو خوندم.از نظر داستان پردازی چندان موفق نبود،کاراکتر پردازی خوبی داشت،تو نقدهاش ...

سلام اتفاقا همین امروز شروعش کردم انگلیسیشو، بیست صفحه ایشو خوندم برام جالب بود. دوستمم هم فیلمشو دیده بود می گفت زیاد خوشش نیومده از داستانش

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

من بالاخره امتحانام تموم شد ، گرچه هنوز یه کارایی مونده ، ولی امیدوارم دیگه پیوسته کتاب بخونم 

از امروز صبح با صبحانه در تیفانی شروع کردم. 

سرچ کردم انگار انتشارات مروارید ترجمه ش کرده:

بچه ها یه پیشنهاد خوب، از سایت با ناشر، می تونید کتاب با تخفیف 25% بگیرید تخفیف های مناسبتی بیشتر هم داره. برای خرید بالای 50هزار تومنم هزینه ارسالش رایگانه. 

http://banasher.com/ 

بچه ها یه پیشنهاد خوب، از سایت با ناشر، می تونید کتاب با تخفیف 25% بگیرید تخفیف های مناسبتی بیشتر هم ...

سایت فیدیبو هم برای اونایی که دنبال پی دی اف هستن خوبه

البته راجی کتابا هم میتونی اطلاعات و نظرات رو بخونی

من جلد دوم کتاب شازده حمام رو میخوام شروع کنم و این هفته تمومش کنم.

شازده حمام مجموعه خاطرات دکتر محمد حسین پاپلی یزدی هست. خاطراتشون رو از دهه ۴۰ و دوران کودکیشون از یزد نوشتن تا دوران بزرگسالی... خیییلی کتاب خوبیه. من ۴ جلدش رو خریدم تا بعدها اگه بچه‌دار هم شدم اونم بخونه و ببینه مردم ایران چه دورانی رو از سر گذروندن. 

بیان شیوا و دلنشینی داره و تصویرهای خیلی خوبی میده. فوق‌العادست. پیشنهاد میکنم حتما بخونید.

دکتر پاپلی در زمینه جغرافیا تخصص دارن و تو فرانسه هم تحصیلات داشتن و نظرهایی هم که در متن کتاب راجع به ایران میدن خیلی جالب هست.

سلام من کتاب هفت عادت مردمان موثر از استفان کاوی ترجمه گیتی خوشدل خوندم   دوستان اگر این کتاب خوندند نظرشون و اینکه آیا تو زندگیشون از نکاتش استفاده کردند یا نه بنویسند ممنون

من جلد دوم کتاب شازده حمام رو میخوام شروع کنم و این هفته تمومش کنم. شازده حمام مجموعه خاطرات دکتر م ...

سلام منم اسمشو زیاد شنیدم باید حتما کتاب خیلی خوبی باشه

سلام من کتاب هفت عادت مردمان موثر از استفان کاوی ترجمه گیتی خوشدل خوندم   دوستان اگر این کتاب خ ...

سلام عزیزم نه راستش من نخوندم زیاد اهل کتابای  روانشناسی نیستم ولی اسمش رو زیاد شنیدم وقتی یه کتاب روانشناسی زیاد اسم در می کنه یعنی برای افراد زیادی موثر بوده. خوشحال می شم که شما خوندی نظرت رو بگی 

من صبحانه در تیفانی رو تموم کردم و راستش خیلی دوستش داشتم. کتاب کوتاه و جالبی بود . به طرز عجیبی منو یاد گتسبی بزرگ مینداخت. 

شخصیت اصلی داستان (هالی) کاراکتر خیلی خیلی جالبی داره. در کل موضوع کتاب به نظر من در مورد پیدا کردن هویت شخصی بود، ساختن جهان شخصی و فردی منحصر به فرد. اون طور که یکی از شخصیت های فرعی در مورد هالی می گفت، اون یه آدم قلابیه (PHONY- لغتی که هولدن کالفیلد هم زیـــــــاد ازش استفاده می کرد، اگه سلینجرباز باشین می گیرین چی میگم) اما خوبیش اینه که یه آدم قلابی واقعیه، چون همه ی چیزای ساختگی وجودش رو کاملا باور کرده. از این کتاب یاد گرفتم آزادی فردی ما (در واقع آزادگیمون) وقتی تعریف می شه که برای خودمون استاندارهای هویتی و اخلاقی متمایز از جامعه داشته باشیم و بهشون هم پایبند بمونیم. شخصیت هالی خیلی مهربون و دوست داشتنی و خاص بود. خیلی دوستش داشتم، خیلی