2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست

سلام..درود برشما.ایده شما بسیار عالی هست.

ولی من الان موقع امتحانات دانشگاهم هست و هروقت تموم شد حتما بهتون میپیوندم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام لیزی جان فیلی ام با یه کاربری جدید دختر چه کتابای خفنی می خونی به نظر خیلی هم سنگین میان! یه ک ...

به به چه کار خوبی کردی برگشتی،چقدر تاپیک پیش رفته تو این چند روزه،خوبه که همیشه فعال باشه اینجا.

هم کورکف هم سزار آیرا نویسنده های خیلی معروفین،تو ایران زیاد شناخته شده نیستن متاسفانه.مرا به کنگاراکس نبر یه رمان کوتاهه درباره یه نفر که شغلش حمل گذشته دیگران تو یه صندوقه،خیلی سنگین نیست ولی برای کسایی که قصدشون سرگرم شدنه مناسب نیست.

کنگره ادبیات هم یه دانشمند نابغه دیوانه کاراکتر اصلیشه که میخواد کارلوس فوینتس نویسنده رو از طریق یه سلول از بدنش 

عيدتون مبارك🌸

پيروزي ايران رو بهتون تبريك ميگم👌🏻💪🏻

.

خوب كتاب اين هفته "گرگ بيابان" از هرماه هسه عزيز

.

اين سومين كتابي هست كه از ايشون خوندم و مثل هميشه كاملا فلسفي و پر از درسهاي زندگي

.

بين سه كتابي كه از ايشون خوندم اول "گرگ بيابان " دوم " دميان" و سوم " گرترود " رتبه بندي ميشن البته از نظر من

.

خوب بريم سراغ " گرگ بيابان"

.

كتاب مربوط به مرديست بنام " هرمان" كه تو كل زندگيش اين دنيا رو پوچ و تهي ميدونه و فقط سفر ميكنه و كتاب ميخونه و عاشق بتهوون و گوته ... هست و با چندبار خودكشي منتظر مرگ خودشه... طي يه ماجرايي با يه دختر به نام هرمينه اشنا ميشه دقيقا در تضاد خودشه،هرمينه هم دلش ميخواد ازاين دنيا به عالم نهايت بره ولي خودشو غريق شادي و رقص و خوش گذروني ميكنه و اين دنيارو به هرمان نشون ميده و ......

.

خيلي كتاب خوبيه هم از نظر روانشناسي هم فلسفي

.

مطمينا سال اينده و يا چندوقت ديگه كتاب رو براي بار دوم و بصورت آروم آروم خواهم خوند

بعد جديدي از زندگي رون نشون ميده

.

بخشي از كتاب:

📚يك ساعت تفكر،لحظه اي با خود خلوت كردت و از خود پرسيدن كه آدم شخصا چقدر در زشتي و نابساماني اين دنيا سهيم است،چيزي است مه احدي به آن علاقه ندارن و تا دنيا دنياست به همين ترتيب كار ادامه خواهد داشت و مقدمات جنگ آينده روز به روز توسط هزاران تن از مردم با جديت و پشت كار فراهم مي شود.

.

📚من گرگ بیابان ولگردی هستم که در بین انسان ها گیر کرده ام ...

‎دیگر نه کتاب و نه فرو رفتن در خویش و نه حادثه دیگر نمی توان

‎د توجه مرا به خود جلب کند ...

‎نمی دانم چه شورواشتیاقی این مردم را به چنین

‎دنیای الوده ی سرگرم می کند ...

‎آن ها چگونه قدرت دارند از این موسیقی خفه کنند

‎ه که روح و جسم آدمی را بزنجیر می کشد لذت ببرند ...

‎این ها در این نمایشگاه دنیا و در محافل علمی که خود

‎را تشنه ی دانش می نامند و درمیدان های وسیع ورزش به

‎دنبال چه چیز برسه می زنند و می رقصند

‎حقیقت این است که من ازاین لذت های خود جوراجور

‎که مردم را به نام یک لذت ساختگی سرگرم داشته سر در نمی اورم ...

‎این شادی ها و سرو صدا بقدر خردلی نمی تواند روح آشفته مرا که در

‎دنیای تصورات دست وپا می زنم و راهی به

‎هیچ جاندارم به خود مشغول دارد

.

#گرگ_بيابان

#هرمان_هسه

#كتاب_هفته

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ولی دوستان کتاب من او رو اصلا نخونین😃واقعن حیف پولی که براش دادم اصلا به زور میخوندمش .تمومش هم نک ...

همینه وقتی یه کتابی معروف میشه آدم می خونه می بینه مالی نبود، انتشاراتی ها هم جدیدا خیلی زرنگ شدن تو بازی های تبلیغاتی. 

کتاب بعدی رو انتخاب  کردی؟

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
به به چه کار خوبی کردی برگشتی،چقدر تاپیک پیش رفته تو این چند روزه،خوبه که همیشه فعال باشه اینجا. هم ...

ممنون عزیزم 😍 همیشه اینجور کتابا رو که می شناسی بیا بگو من که خیلی خوشم اومد یه سری اطلاعات جدید هم یاد گرفتم. خیلی جالب و فلسفی طور هستن انگار

عيدتون مبارك🌸 پيروزي ايران رو بهتون تبريك ميگم👌🏻💪🏻 . خوب كتاب اين هفته "گرگ بيابان" از هرماه ...

مرسی پرپر عزیزم 😍 😍 چقد کامل توضیح میدی کیف می کنم 

کتاب تسلی بخشی های فلسفه یکی از دوستان معرفی کردن.و به نظر کتاب خوبیه برای نگرش به زندگی

آره منم تعریفشو زیاد شنیدم روانشناسا هم خیلی توصیه ش می کنن

مرسی پرپر عزیزم 😍 😍 چقد کامل توضیح میدی کیف می کنم 

خواهش ميكنم عزيزم قابلي نداشت😘♥️💜

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️