2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13549 بازدید | 582 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه به قبل برمیگشتم اصلا من پس از تو رو نمیخوندم فکر کن برای خودت رویا پردازی کنی که دختره از کج ...

جلد سومش اما انگار میره نیویورک

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
سلام عزیزم فیلی ام با یه کاربری جدید مرسی عزیزم.  من اصلا نمی دونستم ادامه داره

سلام عزیزم، اتفاقا دلم تنگ شده بود برات خبری نبود ازت   

تاپیک تو خوندم نمیدوستم رفتی، با اون کاربری شناسایی شدی؟ گلم همه چی روبه راهه؟ 😘

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من از بزرگ علوی مجموعه داستان نامه ها رو خونده بودم. دوست داشتم اما داستان کوتاه های ایرانی بهتری هم ...

خيلي خوبه ميتوني انگليسي بخوني

رشته ات مترجمي زبانه؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلام عزیزم، اتفاقا دلم تنگ شده بود برات خبری نبود ازت     تاپیک تو خوندم نمیدوستم رفتی، ...

سلام ، مرسی عزیزم ‌♥️ آره خوبه همه چی، فقط حس کردم بهتره تاپیکای قدیمیم بسته بمونه چون خیلی چیزا توش بود که نمیخواستم یادآوری شه و هم دیگه خیلی جزئی شده بود، ترس از شناسایی هم یه انگیزه دیگه بود برای کاربری جدید

خيلي خوبه ميتوني انگليسي بخوني رشته ات مترجمي زبانه؟؟

سلام پرپر پس چرا درخواست دوستی رو قبول نکردی 😁

نه، ادبیات انگلیسی می  خونم 

خوش به حالت پرپر. چقدر بهت غبطه خوردم. من یه پیشنهاد کاری دارم الان، همش می خوام ردش کنم به خاطر مسی ...

واي عزيزم😍😍😍😍😍😍😍

ببين خوب اولش خيلي سخته دوماه بعداز شروع كار ميخواستم استعفا بدم و كار تو كرج پيدا كنم ولي اصلا نتونستم در حد اينجا پيدا كنم سعي كردم عادت كنم ديگه يواش يواش كتاب بردم قانون گذاشتم كه هر هفته يه كتاب تموم بشه و پذيرفتن اينكه چاره اي نيس محل كارم و شركت خيلي خوبه بالاخره بايد بهاشو بدم ديگه البته در حرف پيش اومده كه بخش ما بره وليعصر

اگر اونجا بره راهم نصف ميشه

چيتگر تا آرژانتين راهي نيس كه دخترررر

البته بسته به شرايطو علايقت تصميم بگير من از خونه موندن و بيكاري بيزارممممم ترجيح ميدم كل هفته بيام سركار ولي ٥شنبه و جمعه راحت فيلم ببينم و انتهاي كتابمو بخونم:)

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلام پرپر پس چرا درخواست دوستی رو قبول نکردی 😁 نه، ادبیات انگلیسی می  خونم

نوتيفيكيشنامو باز نكردم الان ميرم:)

واي چقد عالي خوش بحالت منم دلم ميخواد زبانمو قوي كنم ولييي تنبلي نميزاره😞

سلام ، مرسی عزیزم ‌♥️ آره خوبه همه چی، فقط حس کردم بهتره تاپیکای قدیمیم بسته بمونه چون خیلی چیز ...

کار خوبی کردی گلم، هر چی ناشناس تر باشی راحت تر میتونی خودت باشی و نگرانی نداری که کسی به زندگی و مسائل خصوصیت دسترسی پیدا کنه 💚

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
واي عزيزم😍😍😍😍😍😍😍 ببين خوب اولش خيلي سخته دوماه بعداز شروع كار ميخواستم استعفا بدم و كار ت ...

آفرین دختر خیلی قوی ای هستی 😍😍😍

نوتيفيكيشنامو باز نكردم الان ميرم:) واي چقد عالي خوش بحالت منم دلم ميخواد زبانمو قوي كنم ولييي ت ...

آره این تنبلی نمیذاره منم خیلی کارا بکنم😤😤