2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
وااای ممنون چه کتابای خوبی؛ بین بلندی های بادگیر و مردی به نام اوه مونده بودم؛ پس احتمالا بلندی های ...

اوه و بلندی های بادگیر خیلی با هم متفاوتن. ولی دوتاشون جزو کتابای خیلی خوبن. بلندی های بادگیر که شاهکاره

وای چخوف رو هم خیلی دوست دارم. داستان کوتاه هاش معمولا غمگین و ناراحت کننده ن، بیشتر داستان کوتاه نویس های قبل انقلاب به نظرم یه جورایی ازش متاثر هستن. مثلا چوبک و غلامحسین ساعدی و علی اشرف درویشیان و ...

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
اوه و بلندی های بادگیر خیلی با هم متفاوتن. ولی دوتاشون جزو کتابای خیلی خوبن. بلندی های بادگیر که شاه ...

آره خلاصه ی جفتشونو خوندم؛ هردو رو دوست داشتم

فیلی جون تو یه book worm به معنای واقعی هستی 😄😄

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب In Cold Blood (در کمال خونسردی) نویسنده: ترومن کاپوتی چند سالی هست دنبال این کتاب بودم (فک ...

چقد خوبه!!!!!

منم دقيقا اين ژانر فيلمارو ميبينم خيلي ميترسم ولي فك نميكنم كتاب هم اينقد بخواد اذيتم كنه

براي من زفت تو ليستم خيلي جذاب بود!

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلام سپید جونم فیلی ام با یه کاربری جدید ببین جلد سوم من پیش از تو هم اومده :)) با عنوان هنوز من! م ...

اگه ميتوني اكانتتو بده منم نزديك ٧/٨ ماهه عضوم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلام جودی جان من فیلی ام با یه کاربری جدید راستشو بخوای منم نزدیک سه ماهه!!!!! دارم جین ایر رو می خ ...

ادبيات كلاسيك عشق منه😍😍😍😍😍

بعضياشونو خوندم ولي فقط عاشق جين آستين هستم امسال از نمايشگاه يه كتابشونو خريدم ولي اسمش يادم نيس😂😂😅

الانم كتاب گرگ بيابان از هرمان هسه عزيز رو ميخونم

سومين كتابيه كه ازشون ميخونم مثل هميشه عالي!

اگه از كتاباشون خوندي خوشحال ميشم راجبش باهم صحبت كنيم♥️

ادبيات كلاسيك عشق منه😍😍😍😍😍 بعضياشونو خوندم ولي فقط عاشق جين آستين هستم امسال از نمايشگاه يه ...

راستش از هرمان هسه، دمیان و سیذارتا به من خیلی پیشنهاد شده بود. که سیذارتا رو گرفتم اما بعد از چند صفجه کنار گذاشتم ترجمه ش خیلی به نظرم جالب نبود و تو شرایط جالبی نبود که حوصله ش رو داشته باشم. گرگ بیابانش چطوریه تو همون مایه هاس؟ کدوم کتاباشو خوندی؟

مرسی پرپر جان از معرفی کاملی که نوشتی این کتاب رو یادمه ده سالم بود پدر مادرم منو گذاشته بودن خونه ...

عزيزم ♥️براي دختر ده ساله خوب خيلي سنگينه

اره بخون ميدوني خيلي ناراحتم تا الان از نويسنده هاي خودمون حمايت نكردم

اين دومين كتاب ايراني بود كه خوندم كه فوق العاده بودن 

البته من و تو يه مقدار سليقمون مثل هم نيس من معمولا اگر تو كتاب ژانر عاشقانه پيدا بشه مشكلي ندارم ولي فك كنم تو خيلي اين مدلي نيستي بيشتر ژانر اجتماعي دوس داري

به به چه کتاب عالی ای، مررررسی خیلی دوست دارم زودتر آثار اورهان پاموک رو بخونم. فعلا کتاب برف و نام ...

منم كتاب دختري با موهاي قرمز رو خريدم ولي مونده 

خب نگارششو دوس دارم خانه خاموش كه عالي بود

خب کتاب های خوب معرفی کنید ما بخونیم .من کتاب دکتر حسابی رو خیلی دوست داشتم بهم انگیزه داد.

خیلیا میگن دروغه

من بچه بودم میخوندم با اینکه خیلیا میگفتن دروغه من پیش خودم میگفتم نه راسته سر همین عقیده خیلی جاها موفق شدم🙂

عزيزم ♥️براي دختر ده ساله خوب خيلي سنگينه اره بخون ميدوني خيلي ناراحتم تا الان از نويسنده هاي خو ...

آره کاملا درست تشخیص دادی :)) یه کم عاشقانه خوندن برام جالب نیس. ولی مثلا خب هیچی جای سال بلوا و سمفونی مردگان رو نمی گیره، یا همسایه ها با اینکه تم اصلیش عاشقانه نبود اما داستان خالد و سیاه چشمش همیشه پس ذهن منه

من الان پروفایلت رو دیدم ، فهمیدم از من کوچیکتری :)) خیلی تعجب کردم همیشه فکر می کردم کم کم 7*8 سال از من سنت بیشتر باشه ماشالله خیلی پخته و پر هستی

منم كتاب دختري با موهاي قرمز رو خريدم ولي مونده  خب نگارششو دوس دارم خانه خاموش كه عالي بود

آره اتفاقا این دختری با موهای قرمز رو زیاد دیدم تو کتابفروشی ها

نثرش روون هست؟