2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
خانوما کسی کتاب دختر فقیر قلب پاک رو خونده؟ خیلیی قشنگه ولی فکر کنم گمنامه

سلام. نه راستش منم نشنیدم اسمشو. نویسنده ش کیه؟درمورد چیه؟

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
باشه عزیزم تو خصوصی بهت می گم چون اسم و فامیل اصلیمه

باشه عزيزم خوشحال ميشم♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. نه راستش منم نشنیدم اسمشو. نویسنده ش کیه؟درمورد چیه؟

درمورد زندگی واقعی یه دختره تو انقلاب فرانسه که خیلی اوضاع افتضاحی داشت ولی بعد برای خودش کسی شد الان عکسشو میفرستم

درمورد زندگی واقعی یه دختره تو انقلاب فرانسه که خیلی اوضاع افتضاحی داشت ولی بعد برای خودش کسی شد الا ...

مرسی،؛ به نظرم خیلی جالبه. یه جورایی یاد دزیره افتادم، و گاوروش بیچاره ی بینوایان

ماگزنس واندرمانش

الان عکس جلد رو دقت کردم، ترجمه ش ذبیح الله منصوری هست. راستش یه گزارش مفصلی یه بار خوندم که ترجمه های ذبیح الله منصوری تقریبا اصلا به متن اصلی وفادار نیستن و بیشتر تخیلات خودش هست

عزيزم ♥️براي دختر ده ساله خوب خيلي سنگينه اره بخون ميدوني خيلي ناراحتم تا الان از نويسنده هاي خو ...

پرپر جان لطفا در خواست دوستیم رو تایید کن تا من بتونم بهت پیام بدم

راستش از هرمان هسه، دمیان و سیذارتا به من خیلی پیشنهاد شده بود. که سیذارتا رو گرفتم اما بعد از چند ص ...

ببين سبك كتاباش طوريه كه معمولا بايد يه پاراگرافو دوبار بخوني تا منظورو متوجه بشي

فلسفيه بيشتر

من اولين كتابيكه خوندم دميان بود كه باورت ميشه خيلي كم ازش يادمه؟؟باتوجه به علايقت فك ميكنم خيلي خوشت بياد عاشقانه خيلي كم داره و بيشتر مربوط به كائنات و هستي و فلسفه اس

فقط يادمه خيلي دير تموم شد

دومين كتاب گرترود كه بيشتر داستانيه و مثل دميان فلسفيش خيلي كمترههه

ولي من دوسش داشتم و هنوزم داستانش تو يادمه😂😅

گرگ بيابان تو سبك هرمان هسه اس ولي سه ذره بيشتر داستانيه

يني تو كتاباش محتوا داستان نيس جملات عميقيه كه خودش بهش رسيده

و واقعا ستودنيه يك ادم به اين درجه از زندگي رسيده

من تااينجا اول گرگ بيابان بعد دميان و بعد گرترود رو دوس دارم

انقد جملاتش سنگينه ممكنه ايرادو به مترجم بزاري من سه تا كتابو از انتشارات علمي و فرهنگي خريدم و از ترجمه همشون راضيم زياد

حالا فك كن يه همچين كتاب سنگيني رو دارم تو مترو ميخونم😐

بعضي اوقات بعضيا انقد سرو صدا ميكنن دلم ميخواد سرمو بكوبم به ديوار😔

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
جداا؟نگوو توروخداا من با این کتاب انس گرفته بودم😭

عزیزم :)) اشکال نداره مهم متن کتاب بوده و حسی که ازش گرفتی و چیزایی که بهت یاد داده.

حالا باید بیشتر سرچ کرد اسم کتاب و نویسنده رو، شاید اصلش بوده