2777
2789
عنوان

عمل معده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 50 پست
عمل نکن به نظرم جات باشم نصف همون پول رو میدم به یه دکتر تغذیه ی خوب من ۹۱ شده بودم با دکتر تغذیه طی ...

من الان ۶ ساله درگیرم چاقتر شدم لاغر تر نشدم ، واقعا بریدم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
چقدر خوب ، منم ب همین نتیجه رسیدم که من دیگه با رژیم تنها نمیتونم ، بلافاصله بعد از عمل چطور بودی من ...

عمل جراحی هست دیگه هرکسی متفاوت من خوب بودم دو شب هم بستری بودم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نمیده رو این وزنها من ۱۵ سال تلاش کردم و رژیم و ورزش حتی روش‌های فیزیوتراپی هم رفتم چاقی مفرط ب ...

آره من نزدیک به شصت باید کم کنم زانو درد و کمر درد امانم رو بریده

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

من همیشه میگم کاش ۵ سال زودتر که میخواستم عمل کنم انجام میدادم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جواب نمیده رو این وزنها من ۱۵ سال تلاش کردم و رژیم و ورزش حتی روش‌های فیزیوتراپی هم رفتم چاقی مفرط ب ...

تو بیماراش داشت کسی رو که وزنش بالای ۱۱۰ بود و خیلی قشنگ لاغر شده بود بدون شل شدن پوست 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

تو بیماراش داشت کسی رو که وزنش بالای ۱۱۰ بود و خیلی قشنگ لاغر شده بود بدون شل شدن پوست

شدنیه ، اما کسی که اراده کنه ، نه من ، من خودمو شناختم اراده اصلا ندارم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

عزیزم منم بی اراده بودم شما ۶ ساله درگیری من از سال ۹۵ درگیر شدم پارسال لاغر کردم بدون عمل و هیچی 

وسایل مورد نیاز اونجا چی بردین ؟ قبل عمل آندوسکوپی داشتین؟

خود بیمارستان وسیله دادن همه چی در حد لوازم شخصی مثل برس و لوازم آرایش اینا بردم

الان عمل ۱۲۰ میلیون تا ۱۵۰ هست اصلا منطقی نیست این دوستمون بیاد رژیم بگیره نثف این مبلغ رو بده که خودش میدونه جواب نمیده 

شدنیه ، اما کسی که اراده کنه ، نه من ، من خودمو شناختم اراده اصلا ندارم

منم اراده نداشتم گلم میل شدید به شیرینی جات داشتم ،کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی اما نتیجه گرفتم کاش پیامام رو پاک نمیکردم اسکرین برات میدادم دوتا از دوستان همینجا بهشون دکترم رو معرفی کردم رفتن و نتیجه گرفتن 

خود بیمارستان وسیله دادن همه چی در حد لوازم شخصی مثل برس و لوازم آرایش اینا بردم

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی وقت گذاشتی 

اگه نکته و یا چیز دیگه نیاز هست ممنون میشم بگی

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی وقت گذاشتی اگه نکته و یا چیز دیگه نیاز هست ممنون میشم بگی

پیش کدوم دکتر میخواین برید مشاوره؟

منم اراده نداشتم گلم میل شدید به شیرینی جات داشتم ،کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی اما نتیجه گرفتم کاش ...

من همه را ها رو رفتم ، رژیم چند تا دکتر معروف رفتم ولی نشد

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤