2777
2789
عنوان

عمل معده

288 بازدید | 50 پست

سلام من چهارشنبه مشاوره برای عمل دارم 

اما میترسم 

ولی چون چاقی مریضی دارم گفتم ب ترسم غلبه کنم و برم 

الان من ۱۳۴ وزن 

قد ۱۷۲

اونایی که تجربه داشتن و یا اطرافیانتون عمل داشتن راهنماییم کنین لطفاً ممنون میشم 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یازده سال پیش اسلیو کردم در خدمتم سوالی باشه

سلام عزیزم 

قبل عمل و حین عمل و بلافاصله بعد عمل چطور بودی ؟ از لحاظ درد و خورد و خوراک هم برام بگو 

ببخشید سوالات زیادشدن

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
چرا بالن معده نمیزاری.جراحی هم نیاز نیست.۶ ماه تو بدنت بمونه کلی لاغرت میکنه.

با وزن ایشون جواب نمیده خارج هم بشه دوبرابر برمیگرده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم قبل عمل و حین عمل و بلافاصله بعد عمل چطور بودی ؟ از لحاظ درد و خورد و خوراک هم برام بگو ب ...

من ۱۴۰کیلو بودم به ۷۹ رسیدم 

ما که چاقی مفرط داریم این عملها برامون درمان هست اما پایان چاقی نیست 

تا همیشه باید رعایت کنید و رژیم متعادل داشته باشید 

درد برام عادی بود چون من تحمل دردم بالاست 

سالهاست حجم معده ام ثابت هست چون خیلی تلاش کردم بیشتر از یک حد نشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عمل نکن به نظرم جات باشم نصف همون پول 

رو میدم به یه دکتر تغذیه ی خوب من ۹۱ شده بودم با دکتر تغذیه طی ده یازده ماه 26 کیلو کم کردم رسیدم به ۶۵ یه رژیم اصولی بدون گشنگی و بدون حذف نون و برنج و وعده اصلی 

سه تا وعده اصلی و دوتا میان وعده داره ،کنار رژیمت بهت دارو هم میده که همه داروهاش بیس گیاهی داره ،و خیلی راحت بستگی به جواب دادن بدنت ماهی ۴ تا ۵ کیلو رو بدون اذیت شدن کم میشی خواستی درخواست بده برات شماره منشیشو و آدرس رو بفرستم 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

من ۱۴۰کیلو بودم به ۷۹ رسیدم ما که چاقی مفرط داریم این عملها برامون درمان هست اما پایان چاقی نیست تا ...

چقدر خوب ، منم ب همین نتیجه رسیدم که من دیگه با رژیم تنها نمیتونم ، بلافاصله بعد از عمل چطور بودی من خیلی میترسم ، چقدر اونجا بستری بودی ؟ 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
عمل نکن به نظرم جات باشم نصف همون پول رو میدم به یه دکتر تغذیه ی خوب من ۹۱ شده بودم با دکتر تغذیه طی ...

جواب نمیده رو این وزنها من ۱۵ سال تلاش کردم و رژیم و ورزش حتی روش‌های فیزیوتراپی هم رفتم چاقی مفرط با آدمی که ۲۰ _۳۰ کیلو اصافه وزن داره فرق میکنه