2777
2789
عنوان

عمل معده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 50 پست
الان عمل ۱۲۰ میلیون تا ۱۵۰ هست اصلا منطقی نیست این دوستمون بیاد رژیم بگیره نثف این مبلغ رو بده که خو ...

حالا من میگم نصف مبلغ چون از مبلغ عمل خبر نداشتم من پارسال با هزینه اسنپم کلا با ده تومن جمعش کردم 

استارتر میتونه رژیم و داروشو آنلاین بگیره که کمتر دربیاد من خودمم اراده نداشتم و هفت سال درگیر بودم این دکتر رو به هرکس معرفی کردم نتیجه گرفته 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

دکتر جنگجو مشهد

ریزه خوار هستید یا حجیم خوار؟

رفلاکس دارید؟

پرخوری عصبی چطور؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من میگم نصف مبلغ چون از مبلغ عمل خبر نداشتم من پارسال با هزینه اسنپم کلا با ده تومن جمعش کردم ا ...

دیگه استاتر خودش میدونه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ریزه خوار هستید یا حجیم خوار؟رفلاکس دارید؟پرخوری عصبی چطور؟

رفلاکس دارم ، راستش من ریزه خوارم بیشتر ، ولی شده مثلا یک جا یک و نصفی پیتزا میخورم  

پرخوری عصبی نه ندارم 

بیشتر خوراکی و تنقلات خورم 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
رفلاکس دارم ، راستش من ریزه خوارم بیشتر ، ولی شده مثلا یک جا یک و نصفی پیتزا میخورم پرخوری عصبی نه ...

پس کاندید بای پس هستید 

عزیزم میشه به من معرفیشون کنی؟کی بودن دکترتون؟

آره عزیزم حمید کرمی مقدم بزنی گوگل برات میاره اگر دوست داشتی درخواست بده برات شماره منشیشو و شماره ادمینش و بفرستم 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

آره ، ببخشید بازم سوال میپرسم شما الان بعد یازده سال خوراکتون چقدره؟ مثلا برنج چند قاشق یا نون چند ت ...

برنج ۸ قاشق با دو قاشق خورشت یا مقداری مرغ و ...

نون سنگک دو کف دست

عالیه گلم ممنونم وقت گذاشتین من فردا شب وقت مشاوره دارم چه سوالایی واجبه بپرسم؟

نوع عمل که انتخاب میکنه مهم ترین

نوع عمل که انتخاب میکنه مهم ترین

میگن بایپس عوارضش بیشتره و احتمال پوکی استخوان و غیره بیشتره ، اما باز اسلیو میگن برگشتنش بیشتره که اونم ب رعایت بعد عمل برمیگرده که چقدر رعایت کنی ، منم دلم بیشتر به اسلیوه ، البته میگن دکتر خودش انتخاب می‌کنه ، اما فقط از روی سوال جواب از بیمار و اینکه بیمار حجیم خواره یا ریزه خوار تصمیم میگیره؟! 

یا سونو هم حجم معده رو نشون میده؟!

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
میگن بایپس عوارضش بیشتره و احتمال پوکی استخوان و غیره بیشتره ، اما باز اسلیو میگن برگشتنش بیشتره که ...

اسلیو نگه داشتنش خیلی خیلی سخته من به هرکسی گفتم گوش نداده در نهایت مجبور شده دوبار عمل کنه اگر دکتر براتون بای پس تشخیص دادن حتما انجام بدین