2777
2789
خیلی ببخشید اسی ولی تو خودتو دوست نداری یا اندامت جوریه ک جذاب و سک‌سی نیست با قد۱۶۸ دلیل نمیشه یکی ...

قد بلند اصلاااا سک سی و جداب نیس حس زنانه منتقل نمیکنه بیشتر مردانه طورن بنظرم برعکس میگه اسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا من خودم گوگولی مثل شکیرا میپسندم نه درشت و گنده حتی اگه خوش اندام باشه سلیقه ها متفاوته

اخه مثلا برای دختر شاید قشنگ باشه ولی برای زن نه مثلا اندام انا د امارس هم خوبه قدش ۱۶۸مال مونیکا خم حیلی خوبه۱۷۵ 

خیلی ببخشید اسی ولی تو خودتو دوست نداری یا اندامت جوریه ک جذاب و سک‌سی نیست با قد۱۶۸ دلیل نمیشه یکی ...

من اتفاقا خیلی خوش اندامم چند بار هم عکس خودمو گذاشتم فکر کنم تو خیلی ناراحتی که قدت کوتاهه وگرنه ۱۵۰عیچ موقع نمیتونه خوش اندام باشه حالت خوبه ؟قد دختر ۱۳ساله ۱۵۰هست این چه جذابیت زنانه ای میتونه داشته باشه با سن و سینه هم گنده باشه بیشتر کوتاه تر دیده میشه حالا فکر کن یکی با قد ۱۷۰با سن و سینه خوبی داشته باشه یکی هم با قد ۱۵۰ ملت کدومو انتخاب میکنن انفاقا من خیلی خوش اندامم و کسایی که دیدن میدونن ولی بازم دنیال ایده ال ترم 

تو ببخشید که قدت ۱۵۵هست کوتاه هستی دیگه تقصیر من نیست تو حتی از شکیرا هم قدت کوتاه تره بعد به من میگخ تو خوش اندام نیستی اره حتما تو هستی 

مثلا من خودم گوگولی مثل شکیرا میپسندم نه درشت و گنده حتی اگه خوش اندام باشه سلیقه ها متفاوته

اگه شکیرا خوش اندامه پس مونیکا بلوچی انا د امارس و انجلیا چی خلاصه قد کوتاه هاهمیشه اصرار دارن بگن ما راضی هستیم ولی همیشه پاشنه میپوشن ☺️

مردا قد بلند دوست ندازن اصلا قد متوسط و بی بی فیس بیشتر میپسندن قد بلندا شوهرم میگه همکارام میگن شبی ...

چون خودت قدت کوتاهه دلیل نمیشه این همه مدل و مانکن خوش اندام داریم بد باشن خود مرلین اون زمان قدش ۱۶۵بوده قد انا د امارس ۱۶۸ قد انجلیا ۱۷۰ قد مونیکا ۱۷۵ قد ایشواریا ۱۷۲این زن‌ها رو به شوهرت تعارف کنن میگن نه ببخشید اینا بلندن یا خدا شو هزار مرتبه شکر میکنه زن اگه قدش بلند باشه مثلا ۱۷۰ ۱۶۸ و سینه باسنش بزرگ باشه خیلی ایده ال هست کوچیکه باشه حتی سی نه و باسنش پر باشه باز کوتاه تر دیده میشه به هر حال دست آدما باشه هیچ کس دوست نداره قد کوتاه باشه خدایا ببخش بابت تحقیرم 

من اتفاقا خیلی خوش اندامم چند بار هم عکس خودمو گذاشتم فکر کنم تو خیلی ناراحتی که قدت کوتاهه وگرنه ۱۵ ...

اره چون خیلی خوبی اینقدر کمبود اعتماد بنفس و خوددرگیری ذهنی داری

مطمئن باش اگ۱۵۰هم بودم مث تو مشکل فکری نداشتم و از کمبود اعتماد بنفس رنج نمیبردم😏

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

چون خودت قدت کوتاهه دلیل نمیشه این همه مدل و مانکن خوش اندام داریم بد باشن خود مرلین اون زمان قدش ۱۶ ...

برو بابا عقده ای برو ببینم فردا روزی کی میگیرتت با این حرفای زشتت مگه بری خارج.اون زنا که میگی به خر شوهر منم محسوب نمیشن چون انقدر خوشکلی دارم و تحصیلات بالا و شعور که شوهرم با هیچ دراز بد قواره ای عوصم نمیکنه.شمام کاش بجای قد یکم شعور داشتی برو درساتو بخون فعلا تا بعد

قد بلند اصلاااا سک سی و جداب نیس حس زنانه منتقل نمیکنه بیشتر مردانه طورن بنظرم برعکس میگه اسی

خودت قد کوتاهی همه جا تحقیر شدی درحالی که همه مدل ها جتی سک سی ترین پو رن استار ها که دیگه از اونا سک سی تر نداریم قدشون بالای ۱۷۰ هست مدلهای زیبا همشون ۱۷۵ که خیلی هم ظریفن خدا مردا که عاشق دنیا جهان بخت و امثال اینن  قدشون ۱۷۲هستش زیباترین زن ها مثل مرلین ۱۶۵مونیکا ۱۷۵ انجلیا جولی ۱۷۰ ایشواریا ۱۷۲ فکر کنم مارگو رابی ۱۶۸ یا سوفیا لورن اینا سینه و باسن بزرگ داشته باشن هم عالین ولی قد کوتاه مثلا باس نش بزرگ باشه انگار داره زمین و جارو میزنه 

اره چون خیلی خوبی اینقدر کمبود اعتماد بنفس و خوددرگیری ذهنی داری مطمئن باش اگ۱۵۰هم بودم مث تو مشکل ف ...

دقیقاااا از پشت درسش بلند شده حس خود شیفتگی بهش دست داده اومده اینجا چرت میبافه.مردا دراز بیشعور دوس ندارن 

تو ببخشید که قدت ۱۵۵هست کوتاه هستی دیگه تقصیر من نیست تو حتی از شکیرا هم قدت کوتاه تره بعد به من میگ ...

اره عشقم هستم تازههه ارثی هم هست این اندام خوشکلم براش تلاشی نکردم😉خیلی بدبختی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

دقیقاااا از پشت درسش بلند شده حس خود شیفتگی بهش دست داده اومده اینجا چرت میبافه.مردا دراز بیشعور دوس ...

به من میگی دراز ؟من ۱۶۸ هستم ایده ال ترین قد برای زن مرلین و انا د امارس و مارگو و خیلی زن‌ها هم قد منن 

مثلا فکر کن مونیکا بلوچی رو با قد ۱۷۵ تعارف کنن به شوهرت بگه نه مممنون درازه یا مثلا انا د امارس رو 🤣