خیلی ببخشید اسی ولی تو خودتو دوست نداری یا اندامت جوریه ک جذاب و سکسی نیست با قد۱۶۸ دلیل نمیشه یکی ...
من اتفاقا خیلی خوش اندامم چند بار هم عکس خودمو گذاشتم فکر کنم تو خیلی ناراحتی که قدت کوتاهه وگرنه ۱۵۰عیچ موقع نمیتونه خوش اندام باشه حالت خوبه ؟قد دختر ۱۳ساله ۱۵۰هست این چه جذابیت زنانه ای میتونه داشته باشه با سن و سینه هم گنده باشه بیشتر کوتاه تر دیده میشه حالا فکر کن یکی با قد ۱۷۰با سن و سینه خوبی داشته باشه یکی هم با قد ۱۵۰ ملت کدومو انتخاب میکنن انفاقا من خیلی خوش اندامم و کسایی که دیدن میدونن ولی بازم دنیال ایده ال ترم
مردا قد بلند دوست ندازن اصلا قد متوسط و بی بی فیس بیشتر میپسندن قد بلندا شوهرم میگه همکارام میگن شبی ...
چون خودت قدت کوتاهه دلیل نمیشه این همه مدل و مانکن خوش اندام داریم بد باشن خود مرلین اون زمان قدش ۱۶۵بوده قد انا د امارس ۱۶۸ قد انجلیا ۱۷۰ قد مونیکا ۱۷۵ قد ایشواریا ۱۷۲این زنها رو به شوهرت تعارف کنن میگن نه ببخشید اینا بلندن یا خدا شو هزار مرتبه شکر میکنه زن اگه قدش بلند باشه مثلا ۱۷۰ ۱۶۸ و سینه باسنش بزرگ باشه خیلی ایده ال هست کوچیکه باشه حتی سی نه و باسنش پر باشه باز کوتاه تر دیده میشه به هر حال دست آدما باشه هیچ کس دوست نداره قد کوتاه باشه خدایا ببخش بابت تحقیرم
چون خودت قدت کوتاهه دلیل نمیشه این همه مدل و مانکن خوش اندام داریم بد باشن خود مرلین اون زمان قدش ۱۶ ...
برو بابا عقده ای برو ببینم فردا روزی کی میگیرتت با این حرفای زشتت مگه بری خارج.اون زنا که میگی به خر شوهر منم محسوب نمیشن چون انقدر خوشکلی دارم و تحصیلات بالا و شعور که شوهرم با هیچ دراز بد قواره ای عوصم نمیکنه.شمام کاش بجای قد یکم شعور داشتی برو درساتو بخون فعلا تا بعد
قد بلند اصلاااا سک سی و جداب نیس حس زنانه منتقل نمیکنه بیشتر مردانه طورن بنظرم برعکس میگه اسی
خودت قد کوتاهی همه جا تحقیر شدی درحالی که همه مدل ها جتی سک سی ترین پو رن استار ها که دیگه از اونا سک سی تر نداریم قدشون بالای ۱۷۰ هست مدلهای زیبا همشون ۱۷۵ که خیلی هم ظریفن خدا مردا که عاشق دنیا جهان بخت و امثال اینن قدشون ۱۷۲هستش زیباترین زن ها مثل مرلین ۱۶۵مونیکا ۱۷۵ انجلیا جولی ۱۷۰ ایشواریا ۱۷۲ فکر کنم مارگو رابی ۱۶۸ یا سوفیا لورن اینا سینه و باسن بزرگ داشته باشن هم عالین ولی قد کوتاه مثلا باس نش بزرگ باشه انگار داره زمین و جارو میزنه