2777
2789
نه دیگه بلند نمیشم‌چون‌صفحات رشدم بسته شده

خخ من ۱۹ سالمه هنوز رشد میکنم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند سالگی پریود شدی من زود هم پریود شدم تو ۱۲سالگی

بنظر من زود پریود شدن ربطی به قد نداره منو دوستام همه توی یه سال پریود شدیم قد هیچکدوممون ۱۶۰ نیست ولی یکی یه سال قبل که از ما کوچیک تر بود شد قدش از همه بلند تر ۱۶۳ این حدودا

قد مناسب؟ انگار داری در مورد یه شیء حرف میزنی ! یعنی مثلا اگه دختری  قدش “ مناسب “ نبود ، دیگه انسان نیست؟ با ارزش نیست ؟ دوست داشتنی نیست؟

قبل تاپیک گذاشتن یکمم به این فکر کنید که حرفاتون چه تاثیری رو دخترا و نوجوونایی که قدشون به نظر شما “ مناسب “ نیست ممکنه بذاره

دوستان به این تاپیکا توجه نکنید، مهم نیست چه ظاهری دارید، قدتون چنده، رنگ پوستتون چطوره، چاقید یا لاغر، شما در هر حال باارزش و دوست داشتنی هستید

استارتر کلی گفتم چونکه بارها از این تاپیکا دیدم، اگه وسواس فکری داری پیش یه روان شناس برو، حتی تو کشورای اروپایی هم ۱۶۸ قد کوتاه حساب نمیشه ولی مهم نیست من و بقیه چند بار اینو بگیم چون تا وقتی که خودت خودت رو همونجوری که هستی قبول نکنی حرف هیچکس تاثیری نداره. اصلا فرض کنیم قدت ایده ال نباشه مگه اهمیتی داره، مگه دنیا به ما ایده ال بودن بدهکاره ؟ اصلا مگه اگر طبق استانداردها ایده ال نباشیم آسمون به زمین میاد؟ 

قد شکیرا نرمال نیست ۱۵۷کوتاهه زیر ۱۶۰حیلی کوتاهه من برای زن اندام جذاب و سک سی میپسندم نه گوگولی و ظ ...

مثلا من خودم گوگولی مثل شکیرا میپسندم  نه درشت و گنده حتی اگه خوش اندام باشه 

سلیقه ها متفاوته

نه ۱۶۰کوتاهه زیر اون خیلی کوتاهه ۱۶۰تا ۱۶۵هم متوسط یعنی به نظرم اندام باید ج ذاب و سک سی باشه برای خ ...

خیلی ببخشید اسی ولی تو خودتو دوست نداری یا اندامت جوریه ک جذاب و سک‌سی نیست با قد۱۶۸ دلیل نمیشه یکی با قد۱۶۰,۱۶۵نتونه سک.سی و جذاب باشه

من ۱۵۰هم دیدم علاوه بر اینکه گوگولی بوده کمر باریک و اندام بقول شما سک.سی بوده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

نه ۱۶۰کوتاهه زیر اون خیلی کوتاهه ۱۶۰تا ۱۶۵هم متوسط یعنی به نظرم اندام باید ج ذاب و سک سی باشه برای خ ...

مردا قد بلند دوست ندازن اصلا قد متوسط و بی بی فیس بیشتر میپسندن قد بلندا شوهرم میگه همکارام میگن شبیه مردن لطافت زنانه رو ندارن