2777
2789

توی اون سن ها چیکار میکردین؟ اشتباهات جوونی شما چیا بودن که اگه برگردین اصلاح میکنید 

خودم و بخوام بگم اولیش افسردگی که زندگی رو ازم گرفت و تلاش نکردم به موقع خوب بشم و دومیش عاشق شدن که بابت کارام واقعا شرمندم 

عاشق شدم و تا الان خاطراتش تو گوشه ذهنم هست

لعنت ب تقدیر😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برگردم رشته ای که دوست دارمو انتخاب میکنم 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اگه برمیگشتم ب اون سن قطعا با جدیت درسمو میخوندم چون بین لیسانس و ازمون نظامم کلی وقفه انداختم و شاخه به شاخه شدم از کنکور مجدد بگیر تا کارای دیگه

اگه برمیگشتم جدی تو همون زمینه خودم ادامه میدادم و الان ده قدم جلوتر بودم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
18سالگی عقد کردم تو عقد بهم خیانت کرد اشتباهم اینه که چراازش جدا نشدم دوازده سال گذشته آدم خوبی شده ...

با اینکه صددرصد حق با شماست ولی خب خوب نیست زندگی رو با کینه ادامه بدی نه به خاطر کسی به خاطر خودت که حیفه روحت سیاه بشه وقتی موندی سعی کن دیگه ازش گذر کنی و از زندگی لذت ببری چون ما زیاد وقت نداریم خیلی زود گاهی دیر میشه🥲