2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 169 پست

سلام صبح همگی به خیر و خوشی ❤️ منم هر روز ساعت 5 با صدای زنگ گوشی بیدار میشم نماز میخونم برا شوهرجون صبحونه آماده میکنم بعد باهم میخوریم بعدش هم که رفت سر کار منم دیگه خوابم میپره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم اوایل نمیخورد . من خودم صبحانه خیلی دوست دارم  دیگه بعد این سالها صبحانه رو میخوره ش ...

مشحصه بلدی چطور روش تاثیر بذاری

من که هنوز قلق تاثیر گذاری رو همسر درست و حستبی دستم نیومده

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من همسرجان میره سرکار با همکاراش میخوره واسه همین من دیگه درست نمیکنم

اره همسرمنم همینه 

ولی به روش نمیارم که علت نخوردن صبحانه باز نشدن دهان نیس 

بلکه دورهمی بودن باهمکاراست😁

چشم حتما  بشین به آینده فکرکن ببین واقعایکی کافیه  ببین اگه یوقت دومی رو نیاری بعدها پشی ...

دعا کن برام دوست عزیز ،من عمیقا به دعای دیگری در حق دیگری اعتقاد دارم😚

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
خدا برات نگهش داره و خوشبخت بشه پس عین مادر من یه مادر مهربونی واسه پسرت

خیلی ممنون ،لطف داری ان شاءالله سایه مامانت همیشه رو سرت باشه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
دخترمو فرستادم مدرسه، لباساي شوهرمو اتو زدم، به پسرم شير دادم،،، بعدم قصد دارم بخوابم

والا بچه که ندارم ولی نزدیک ۷ یا ۸تا از پیرهنا شوهرم اتو میخواد اصلا حوصله نمیکنم اتو بزنم

اول صبحی خوشبحالت چکار خوبی کردی

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
بنده خدا این همه لی لی به لالات میذاره نازم میکنی؟؟؟😂😂

ناز نمیکنم عزیزم من خودم قبلا عشق صبحانه و خوراکی بودم

باردارم و تهوع دارم و اصلا میل به غذا ندارم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
سلام صبح همگی به خیر و خوشی ❤️ منم هر روز ساعت 5 با صدای زنگ گوشی بیدار میشم نماز میخونم برا شوهرجون ...

عاشق اینم نماز صبح بیدار بشم حس قشنگیه 

ولی کاهلی میکنم 

باید واقعا اراده کنم و بیدار شم 

باردارم هستم نمیخوام بعدها از نخوندن نماز صبح پشیمون بشم 

رور عروسیم نخوندم هنوزم بعددوسال یادم می افته دلگیر میشم از خودم 😢

والا بچه که ندارم ولی نزدیک ۷ یا ۸تا از پیرهنا شوهرم اتو میخواد اصلا حوصله نمیکنم اتو بزنم اول صبحی ...

من از اتو کردن متنفرم

خوشبختانه شوهرم همش تیشرت میپوشه😁

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...

بیدار شدم صبحانه برا پسرم اماده کردم 

یکساعت تموم حرف زدم تا دوتا لقمه رو خورده 

نخود و لوبیایی ک برا آش ناهار خیس گذاشته بودم با پیاز داغ گذاشتم بپزه 

پسرپو راهی کردم اومدم دراز کشیدم تا خابم ببره ولی مطمئنم تا چشامو ببندم دخترم وول وول میخوره ک بیدار شه 😣😣😣😣😣پس بنابراین چشامو باز نگه میدارم 🙁🙁🙁

والا بچه که ندارم ولی نزدیک ۷ یا ۸تا از پیرهنا شوهرم اتو میخواد اصلا حوصله نمیکنم اتو بزنم اول صبحی ...

اگه حوصبشو داری  اول صبح  سخت ترین کاری رو که قراره  اون روز انجام بدی رو تموم  کن حس خوبی بهت میده 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍