علت اینکه اول صبح بیدار شدین و دیگه نخوابیدین چیه؟؟؟!!!!
هرکی دوست داره جواب بده بهتر از بیکاریه فک کنم
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اگه فکر میکنی اوضاع مالیت خوبه شرایطش رو داری با بچه اولت به مشکل نمیخوری شوهرت راضیه خودت اذیت نمیش ...
از نظر مالی خدا رو هزار مرتبه شکر خوبیم،و اصرار از طرف شوهرمه یه دختر سه سال و نیمه دارم،باز خدا لطف کرده که سالم و اروم و باهوشه،مشکلم شاید خنده دار باشه،که دو دلم کرده،اونم اینه که خانواده شوهرم از دخترم اندازه یه ادم ۱۵ ساله توقع دارند،مادر شوهرم همش بهش گیر میده و اذیتش میکنه میگم نکنه یکی دیگه هم بیارم اونم همینطور اذیت کنه و اعصاب خردی دوباره داشته باشم
خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍 یکتا و رستا 😙😙😙
شوهرم رفت سر کار ،،پسرم هم امتحان داره باید بیدارش کنم ساعت هشت
مامانم وقتی میرفتم امتحان بدم موقع برگشتن کنار در منتظرم بود که همین که رسیدم کنار در درو برام باز کنه خیلی مهربونه تو هم موقع اومدن پسرت کنار در منتظرش بمون و سریع درو براش باز کن حس قشنگیه
کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
علتش صدای گربه مریض هست که یک ساعته بیدارم کرده ساکت هم نمیشه
از گربه ها متنفرم من یبار ساعت ۴ صب صدا گربه میومد فکر میکردم بچه نوزاد گذاشتن تو خیابون جرات نمیکردم برم ببینم چیه تا۷ صب رفتم دیدم گربه خانه