2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 169 پست
اخه اگر مجبورم نکنه صبحانه نمیخورم     اونم برای اینکه خیالش راحت باشه بنده خدا صبحانه آ ...

بنده خدا این همه لی لی به لالات میذاره نازم میکنی؟؟؟😂😂

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زيبايي اندام  سلامت روحي

چ عالیییییییی،مو فق باشی عزیزم،منم دوس داشتم وقتم ازاد بود میرفتم،حیف

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
شوهرم رفت سر کار ،،پسرم هم امتحان داره باید بیدارش کنم ساعت هشت 

امتحانا ترم شروع شدن؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
از گربه ها متنفرم من یبار ساعت ۴ صب صدا گربه میومد فکر میکردم بچه نوزاد گذاشتن تو خیابون جرات نمیکرد ...

من انقدر میترسم از گربه 

سوار ماشین که میخوام بشم اول همسرم میره طرفی که من میخوام سوار شم و نگاه میکنه که گربه نباشه بعد سوار میشم 

سگ دوست دارم هاااا 

از گربه میترسم 😢😢

نمیدونم از وقتی فهمیدم باردارم شبا خیلی سبک میخوابم انگار همش فکرم مشغوله الانم خوابم میاد اما خوابم ...

هنوز بی خوابی ها مونده😭😭

من که فقط خواب صبح بهم میچسبه

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
چه خوب  همسرمن میگه اول صبحی دهنم باز نمیشه  حتی چندبار صبحانه آماده کردم گفته این برا ک ...

من همسرجان میره سرکار با همکاراش میخوره واسه همین من دیگه درست نمیکنم

امتحانا ترم شروع شدن؟

دوره اول دبیرستان از هفته پیش شروع شده و تا شنبه دیگه تموم میشه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
منم میرم استقبالش میگم سلام پسرم خسته نباشی،آخه تنها امید زندگیمونه

خدا برات نگهش داره و خوشبخت بشه پس عین مادر من یه مادر مهربونی واسه پسرت

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد