2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 169 پست
من هر روز هنمینه اوضاع

خوشبختانه من فعلا هرروز نیست هفته ای دوروزه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
چه خوب  همسرمن میگه اول صبحی دهنم باز نمیشه  حتی چندبار صبحانه آماده کردم گفته این برا ک ...

همسر منم اوایل نمیخورد . من خودم صبحانه خیلی دوست دارم 

دیگه بعد این سالها صبحانه رو میخوره

شده حتی یه کیک کوچولو 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعا کن عزیزم،خدا بهم قدرت تصمیم گیری درست رو بده

چشم حتما 

بشین به آینده فکرکن ببین واقعایکی کافیه 

ببین اگه یوقت دومی رو نیاری بعدها پشیمون نمیشی ؟

دوراز جونت نازایی زیادشده 

روز به روز جامعه داره بدتر میشه تربیت سخت تر میشه 

گرونی بیشتر میشه 

نظرمن اینه توکل کن به خدا و اقدام کن

خدا خودش کمکت میکنه😍

حوصله نميخواد انگيزه ميخواد 😋

حالا انگیزت چیه؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

دخترمو فرستادم مدرسه، لباساي شوهرمو اتو زدم، به پسرم شير دادم،،، بعدم قصد دارم بخوابم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
برام دعا کن عزیزم،خدا بهم قدرت تصمیم گیری درست رو بده

عزیزم بجزمسائل اقتصادی،بچه دوم ب مراتب اسونتر از اولیه نگهداریش،ب امیدخدا بیارین

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من از فكر و خيال زياد بيدار شدم شوهرمم خواب خواب

فکر و خیاله چی؟

اگه فکر میکنی اوضاع مالیت خوبه شرایطش رو داری با بچه اولت به مشکل نمیخوری شوهرت راضیه خودت اذیت نمیش ...

از نظر مالی خدا رو هزار مرتبه شکر خوبیم،و اصرار از طرف شوهرمه یه دختر سه سال و نیمه دارم،باز خدا لطف کرده که سالم و اروم و باهوشه،مشکلم شاید خنده دار باشه،که دو دلم کرده،اونم اینه که خانواده شوهرم از دخترم اندازه یه ادم ۱۵ ساله توقع دارند،مادر شوهرم همش بهش گیر میده و اذیتش میکنه میگم نکنه یکی دیگه هم بیارم اونم همینطور اذیت کنه و اعصاب خردی دوباره داشته باشم

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
افرین به نینی خوب بلده چطوری مامانشو اذیت کنه از الان برو جلو تی وی لااقل نینی حوصلش سر نره

از دیروز شیطون تر شده لگداش انگار دیگه غیرعادیه 

امروز به دکتر بگم حسابشو برسه 😂😂

اول تلاش کنم اگه خوابم نبرد برم صبحانه و تی وی 😉

شوهرم رفت سر کار ،،پسرم هم امتحان داره باید بیدارش کنم ساعت هشت 

مامانم وقتی میرفتم امتحان بدم موقع برگشتن کنار در منتظرم بود که همین که رسیدم کنار در درو برام باز کنه خیلی مهربونه تو هم موقع اومدن پسرت کنار در منتظرش بمون و سریع درو براش باز کن حس قشنگیه

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
علتش صدای گربه مریض هست که یک ساعته بیدارم کرده ساکت هم نمیشه 

از گربه ها متنفرم من یبار ساعت ۴ صب صدا گربه میومد فکر میکردم بچه نوزاد گذاشتن تو خیابون جرات نمیکردم برم ببینم چیه تا۷ صب رفتم دیدم گربه خانه

مامانم وقتی میرفتم امتحان بدم موقع برگشتن کنار در منتظرم بود که همین که رسیدم کنار در درو برام باز ک ...

منم میرم استقبالش میگم سلام پسرم خسته نباشی،آخه تنها امید زندگیمونه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
همسر منم اوایل نمیخورد . من خودم صبحانه خیلی دوست دارم  دیگه بعد این سالها صبحانه رو میخوره ش ...

حالا اوایل ازدواجمون که زود بیدار شدن برام سخت بود بیدار میشدم آماده میکردم میخورد 

الان یکساله میگه دهنم باز نمیشه اول صبحی 

منم میگم چطور اوایل ازدواج باز میشد..😁😁😁

عزیزم بجزمسائل اقتصادی،بچه دوم ب مراتب اسونتر از اولیه نگهداریش،ب امیدخدا بیارین

ممنون دوست خوبم که بهم دلگرمی میدی

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙