2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست
دشمنت شرمنده بله گلم قسم داره

ميتونم خصوصي مزاحمت بشم يا نه؟

خيلي درمونده شدم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
ميتونم خصوصي مزاحمت بشم يا نه؟ خيلي درمونده شدم

بله گلم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم هايي كه از حق و حقوق خودتون در ايران اطلاع نداريد لطفاً در  مورد مهريه جو ايجاد نكنيد و خودتون رو مديون زنان اين سرزمين نكنيد

خانم ها اگر در خارج از ايران بحث مهريه نيست در عوض تمام قوانين در جهت حمايت از خانم هاست

در زمان طلاق كليه اموال تنصيف مي شه براحتي مرد نمي تونه اموالش رو بنام والدين يا دوست و اشنا بكنه و حق زن رو از بين ببره

در زمان فوت ارث زن يك هشتم در صورت داشتن فرزند و يكرچهارم در صورت نداشتن فرزند نيست

در بيشتر كشورها بعد از طلاق بسته مدت ازدواج هر كدوم از طرفين كه وابسته مالي به طرف ديگه بوده تا چندسال يا تا زمان ازدواج مجدد نفقه دريافت مي كنه

لطفاً به زن ايراني كه گاهي فقط با بخشيدن مهريه اش مي تونه خودش رو از دست يك به ظاهر مرد نجات بده اطلاعات غلط نديد

اگر همسرتون فوت كنه اول مهريه شما برداشته مي شه و بعد مابقي اموال تقسيم مي شه

با توجه به ظلمي كه در ارث به زن مي شه داشتن مهريه مي تونه اين كسري رو جبران كنه

خانم هاي عزيز همسر عاشقتون يك شبه ممكنه عاشق بشه و براحتي اب خوردن طلاقتون مي ده شرط نصف اموال هم تا نصف هستش و قاضي تصميم مي گيره

يك چهارم يك پنجم يك سوم حكم بده البته اقايون هميشه قبل از دادخواست طلاق اموالشون رو منتقل مي كنند و در محاكم هم تا قبل از دادخواست معامله صوري رو قبول نمي كنند

بعنوان يك وكيل ازتون خواهش مي كنم تا قوانين ضد زن جاريه مهريه بالا درخواست كنيد و حتي المكان نبخشيدش

زمان بهتون ثابت مي كنه بزرگترين اشتباه در اين مملكت مهريه پايين و يا نداشتن اون هستش

اقايون حتي زندان رو براي مهريه بالاي صدو ده سكه برداشتن وهمه جا از حقوقشون دفاع مي كنند

فراموش نكنيد در صورت طلاق شما غير از جهيزيه كه معمولاً در گذر زندگي عوض مي شه چيزي نمي تونيد از زندگي كه پابه پاي مردتون براي درست كردنش زحمت كشيديد باخودتون ببريد براحتي از زندگي مشترك به بيرون پرت مي شيد و هيچ كس نمي تونه براتون كاري كنه 

اجازه نديد با جو مسموم اقايون تنها حقي رو كه داريد از دست بديد

حالا این زنی که جا نداره بخوابه به این راحتی مهر را گرفته که جای خوابش تامین بشه؟؟؟جماعتی که من در ا ...

مي شه گرفت اگر زن ها زرنگ باشند متاسفانه خانم ها احساسي هستند و براي حفظ زندگي در احقاق حقشون كوتاهي مي كنند در نهايت تقسيط مي شه و اگر زماني بهشون ارث برسه مي شه از اون مهريه رو برداشت

مي شه گرفت اگر زن ها زرنگ باشند متاسفانه خانم ها احساسي هستند و براي حفظ زندگي در احقاق حقشون كوتاهي ...

الان دوست صمیمی ام با داشتن یه بچه سه سال و نیمه داره پله های دادگاه بالا پایین میره ۵۰۰ تا مهریش است براش قسط بستن هر سه ماه یه ربع سکه اونم تا حالا سر وقت نداده این چه ارزشی داره چه مهر گرفتنیه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چقدر هم در جوامع اسلامی اجرا میشه این حکم خدا...والا غیر مسلمان ها ارزش زن و تساوی حقوق زن و مرد را ...

هر کس بایداز خودش شروع کنه .بله وقتی خانما مهریه های خیلی سنگین میخوان پسرای بدبخت از کجا بیارن بدن مگه چند درصد مردم میلیاردرن که بتونن مثلا ۱۰۰۰ تا سکه بدن به عروسشون .ولی در کل مهریه حق زنه اگرم مرد میبینه نمیتونه بده از اول قبول نکنه .مشکل خودمونه که همه چیزو سرسری میگیریم و راحت قبول میکنیم و بعدش مث ...تو گل  میمونیم 

الان دوست صمیمی ام با داشتن یه بچه سه سال و نیمه داره پله های دادگاه بالا پایین میره ۵۰۰ تا مهریش اس ...

مهم اينه كه اين دين به گردن مرد هست و هر زمان وضع مالي اقا تغيير كرد و به طريقي مثل ارث صاحب اموال شد مي تونه اون مبلغ رو توقيف كنه

به اميد خدا كم كم مملكت داره به سمت شفافيت مالي پيش مي ره  و زن ها راحت تر مي تونن حقشون رو بگيرند

در هر حال قسطي هم شده باز حقش رو مي تونه بگيره داشتن همين مبلغ ناچيز از نداشتنش بهتره بخصوص براي زن هاي ايراني كه اكثراً از لحاظ مالي استقلال ندارند و تازه بعد طلاق بايد بفكر شغل باشند