2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست

هنوز عقد نكردم ولي خواسته خودم ١ سكه

به خانوادم باشه كه ميگن سال تولدش به قمري

خودم ١ سكه اعتقاد دارم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شما چرا ازدواج میکنید ؟ ارامش درسته؟ حالا اگر غیر ازاین شوهرتون رفتار کنه ؟ قبول داری زندگی دو ...

حالا این زنی که جا نداره بخوابه به این راحتی مهر را گرفته که جای خوابش تامین بشه؟؟؟جماعتی که من در اطرافم دیدم هیچکدام نتونستن ۱ سکه بگیرن با قوانین آشغالی که تو ایران داره اجرا میشه ...تنها خوبی اش اینه که ببخشن تا مرد زودتر طلاق بده!

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
انشاالله گلم  سخت بود امسالم؟؟

خانمي يه سوال

مهريه كم خوبه؟ شمايي كه وكيل هستي ميتونم باهات مشورت كنم يكم اگه واقعا رازدار باشي گلم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
خب اگر دقیق خونده باشی من گفتم زن حقشو ثبت کنه با یک مهریه منطقی ک بتونه بگیره.

در هر حال نظرات متفاوته 👌و البته هرکسی با شناختی که از طرف داره میتونه تا حدی متوجه بشه لازمه  گرفتن مهر یا نه یقینا اگر با کسی جز همسرم ازدواج میکردم منم مهریه میگرفتم اگر قرار بود یک آدم معمولی باشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خانمي يه سوال مهريه كم خوبه؟ شمايي كه وكيل هستي ميتونم باهات مشورت كنم يكم اگه واقعا رازدار با ...

عزیزم من نمیتونم واسه شما تجویز کنم بستگی به نوع زندگیتون داره 

در ضمن من که شما رو نمیشناسم بخوام راز دار باشم یا نباشم😐

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم من نمیتونم واسه شما تجویز کنم بستگی به نوع زندگیتون داره  در ضمن من که شما رو نمیشناسم ب ...

عزيزم منظورم از رازداري براي سايت بود

خيلي خانما دوست دارن اذيت كنن خانمادي ديگه رو و جمع اوري مدرك كنن واسه اون گفتم خانمي

شرمنده،ببخشيد

عزیزم دفتر اسناد مراجعه کنید

ای ام مجرد😊واسه اینده پرسیدم که بلد باشم سرم کلاه نره😄مرسی😘

من یه شخص بالغم میتونم درمورد پوشش خودم تصمیم بگیرم عقایدتونوواسه خودتون نگه دارید.#نه_به_حجاب_اجباری😍
عزيزم منظورم از رازداري براي سايت بود خيلي خانما دوست دارن اذيت كنن خانمادي ديگه رو و جمع اوري مدرك ...

نه من قسم خوردم پای قسمم هم هستم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه من قسم خوردم پای قسمم هم هستم 

واي چه قشنگ

وكالت قسم داره؟نميدونستم

شرمتده

خب تو خصوصی حرف بزنید کسی نبینه

متشكرم خانم خانما

ممنون

واي چه قشنگ وكالت قسم داره؟نميدونستم شرمتده

دشمنت شرمنده بله گلم قسم داره