2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست
عزیزم مهریه چیزیه که خداوند گفته باید باشه خدا هم به کار عبس و بیهوده دستور ندادن و حقوق زن رو در نظ ...

چقدر هم در جوامع اسلامی اجرا میشه این حکم خدا...والا غیر مسلمان ها ارزش زن و تساوی حقوق زن و مرد را درست رعایت میکنند  و تو مملکت ما فقط حرف اش را میزنند

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خی من تو پست اولم هم گفتم که هرکس رسوماتش فرق داره. ما تو فامیل خودمون مهریه و شیربها رو حق زن نمیبی ...

👌👌👌👌💖💖💖💖

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

واي من از مهريه متنفرم 

بعضي اوقات به سرم ميزنه برم مهريه مو كامل ببخشم و فقط حق هامو بگيرم با همسرم يكي بشم 

همسرم ماهه ماه خونه كه خريد راحت به نام من كرد

چرا پس تو عقدنامه زيبامون بايد مهريه باشه؟؟😭😭

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلام کدوماتون مهریتونو گرفتین؟؟

من ۱ شاخه گلم را روز عقد گرفتم و الانم خشک اش کردم یادگاری نگه اش داشتیم 😍😄

واي من از مهريه متنفرم  بعضي اوقات به سرم ميزنه برم مهريه مو كامل ببخشم و فقط حق هامو بگيرم با ...

💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌼🌼🌼🌼🌻🌻💐🌸🌸🌺🌺

حقی ک تو اون زندگی رو داری نادید بگیری؟ پس زن باید حقش رو ثبت کنه چون فردا معلوم نیست چی میشه فک کن ...

پشتوانه را مرد باید براش بسازه؟؟خودش عین دست و پا چلفتی ها بشینه نگاه به جیب یه نفر دیگه کنه اگرم نتونستن زندگی کنن مرد را بدوشه چون زنه و پشتوانه میخواد!

💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌼🌼🌼🌼🌻🌻💐🌸🌸🌺🌺

عزيزدلم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
عزيزدلم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خوشبخت باشین همیشه واقعا خوشحال میشم میبینم چند تا خانم ناله نمیکنن و راضی اند از زندگی امیدوارم همه زندگی ها مملو از عشق و آرامش باشه

پشتوانه را مرد باید براش بسازه؟؟خودش عین دست و پا چلفتی ها بشینه نگاه به جیب یه نفر دیگه کنه اگرم نت ...

ببین شما چرا ازدواج میکنید ؟ ارامش درسته؟ حالا اگر غیر ازاین شوهرتون رفتار کنه ؟ قبول داری زندگی دو نفرست و دو نفر توش شریکن ؟؟؟ حالا اومدیمو مرد نذاشت کار کنی  اونقدر ک گفت طلاق یا با زور باهات ادامه داد ... بعد همینجوری بذاری بری؟؟؟ اگر خدایی نکرده زبونم لال کسی هم نبود ک شب بری پیشش بمونی بعد طلاق؟ سخت کار پیدا کردی تا اونموقع کی میخواد خرجتو بده؟ پس نباید از زندگی مشترکتون سهمت رو بگیری؟؟ یه مدت تامیکای زن و شوهری رو بخون ببین یه شوهر اگر بد باشه چطور میتونه جوهره ی وجود رو قطره قطره بمکه . البته برعکسشم هستا یعنی اگر زن بد باسه مرد میتونه تاحدی مدیریت کنه چون بالاخره بحث ابرو هم در میونه . ولی خب لازمش شناخت دوطرف قبل رسمی شدن رابطست .

کتی جون.شما آزمون وکالت دادین چند وقت خوندین برا آزمون و هر کدوم از دروسو.چند درصد زدین.شوهر من فوق ...

عزیزم یکسال خوندم یادم نمیاد چند درصد زدم من ۸۸ مشغول به کار شدم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کتی جون چطور باید حق طلاق و حضانتو بگیریم؟؟کجا ثبت میشه؟

عزیزم دفتر اسناد مراجعه کنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم یکسال خوندم یادم نمیاد چند درصد زدم من ۸۸ مشغول به کار شدم 

ممنون.خدا کنه شوهرم قبول شه. تغریبا همه رو.چهل و پنجاه زده یکی دوتاشو هشتاد نود.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
ممنون.خدا کنه شوهرم قبول شه. تغریبا همه رو.چهل و پنجاه زده یکی دوتاشو هشتاد نود.

انشاالله گلم 

سخت بود امسالم؟؟