عزیزم مهریه چیزیه که خداوند گفته باید باشه خدا هم به کار عبس و بیهوده دستور ندادن و حقوق زن رو در نظ ...
چقدر هم در جوامع اسلامی اجرا میشه این حکم خدا...والا غیر مسلمان ها ارزش زن و تساوی حقوق زن و مرد را درست رعایت میکنند و تو مملکت ما فقط حرف اش را میزنند
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعضي اوقات به سرم ميزنه برم مهريه مو كامل ببخشم و فقط حق هامو بگيرم با همسرم يكي بشم
همسرم ماهه ماه خونه كه خريد راحت به نام من كرد
چرا پس تو عقدنامه زيبامون بايد مهريه باشه؟؟😭😭
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
حقی ک تو اون زندگی رو داری نادید بگیری؟ پس زن باید حقش رو ثبت کنه چون فردا معلوم نیست چی میشه فک کن ...
پشتوانه را مرد باید براش بسازه؟؟خودش عین دست و پا چلفتی ها بشینه نگاه به جیب یه نفر دیگه کنه اگرم نتونستن زندگی کنن مرد را بدوشه چون زنه و پشتوانه میخواد!
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
پشتوانه را مرد باید براش بسازه؟؟خودش عین دست و پا چلفتی ها بشینه نگاه به جیب یه نفر دیگه کنه اگرم نت ...
ببین شما چرا ازدواج میکنید ؟ ارامش درسته؟ حالا اگر غیر ازاین شوهرتون رفتار کنه ؟ قبول داری زندگی دو نفرست و دو نفر توش شریکن ؟؟؟ حالا اومدیمو مرد نذاشت کار کنی اونقدر ک گفت طلاق یا با زور باهات ادامه داد ... بعد همینجوری بذاری بری؟؟؟ اگر خدایی نکرده زبونم لال کسی هم نبود ک شب بری پیشش بمونی بعد طلاق؟ سخت کار پیدا کردی تا اونموقع کی میخواد خرجتو بده؟ پس نباید از زندگی مشترکتون سهمت رو بگیری؟؟ یه مدت تامیکای زن و شوهری رو بخون ببین یه شوهر اگر بد باشه چطور میتونه جوهره ی وجود رو قطره قطره بمکه . البته برعکسشم هستا یعنی اگر زن بد باسه مرد میتونه تاحدی مدیریت کنه چون بالاخره بحث ابرو هم در میونه . ولی خب لازمش شناخت دوطرف قبل رسمی شدن رابطست .